Nå er det jo svært lenge siden jeg har skrevet et innlegg på bloggen – og mange lurer på hvordan det går. Jeg har vært inne til utredning på et sykehus og venter på mer utredning på et annet sykehus. Formen går opp og deretter ned. Og slik er dagene. Legene har ikke funnet ut noe konkret – men de har tanker og meninger om hva det kan være. Jeg ønsker ikke utdype noe mer, da vi stadig leter på «nye områder». Foreløpig blir det bare vill gjetting. Når ting er mer stabilisert, rolig og fast kan det hende jeg åpner meg mer om dette. Men inntil da ønsker jeg ikke skrive eller forkusere noe mer på det. Men dette var en liten oppdatering – siden mange spør og bryr seg. Noe jeg setter utrolig stor pris på :) Dere er gode!

Jeg har hatt lite overskudd og energi de siste mnd, så jeg har brukt utrolig mye tid i sengen og på sofaen. Den siste tiden har jeg prøvd mitt beste på å bruke overskuddet jeg har til å dra på turer med familien, trene og bygge opp en bedre helse. Det er utrolig hvor dårlig formen blir når man er såpass mye i ro – i forhold til tidligere. En mer aktiv hverdag gjør meg jo såklart mer sliten enn vanlig – men det gjør utrolig godt mentalt. Og jeg elsker å bruke tid med ungene og familien.

Forrige helg dro vi en tur til Krogshavn. Et herlig område langs kysten i Langesund. Ungene elsker dette stedet da det er leker, bruer, strand, forballbane og mye fjell. Vi gikk ut til tuppen av fjellet slik at vi kunne se rett ut mot havet. NYDELIG!

Untitled

Mens vi satt i denne idyllen med solskinn og blikkstille vann koste vi oss med lunch, kakao og lek. Vi var så heldige å få låne Anja (hunden til et vennepar) denne helgen så det ble MASSE lek! Anja storkoste seg da hun fikk løpe fritt rundt. Vi var jo helt alene der ute.

IMG_3264 IMG_3269 IMG_3248 IMG_3250 IMG_3270 20160213_134626

Alt i alt en koselig tur! Jeg har masse bilder fra forskjellige turer vi har vært på i nærområde. Men jeg vet ikke hvor spennede det er å se bilder fra turer? Hehe!

Husker dere «full city»? Lasteskipet som gikk på grunn i Langesund i 2009? Jeg husker så godt hvordan hele Krogshavn (og flere steder såklart) var helt ødelagte av all oljen. Vi er så glade og taknemlig for at vi har fått det så fint igjen. At det i dag kan brukes til bading og lek! Les mer:

IMG_3272 Untitled1 IMG_3277 IMG_3284

Håper dere alle følger med meg videre – til tross for litt jojo blogging om dagen. Ha en flott helg videre :)

Del innlegget mitt

2 thoughts on “Kystens perle

 1. Så kjekt å se at dere har hatt en fin tur og at du klarte å være med. Synes du er god som prioriterer å bruke energien din på familien. Ha en fortsatt fin helg.

  Chris

  • Tusen for så gode ord :) Ja, jeg er nesten ute å går tur daglig nå – så håper det kan bidra positivt :) Og at barn og mann blir med er bare en stoor gode :D

   Ha en fin uke og evt vinterferie om dere skal ha det :)

   Veronika =)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *