Kveldsroen er kommet, og jeg koser meg i sofan.. Hva er vel bedre enn å kose seg inne i varmen når det er kaldt ute.. Ja, for nå begynner det virkelig å bli vinter.. Minusgradene kommer snikende på, og det merkes på kroppen.. Nå er det bare å finne frem alt som kalles varme og gode vinterklær..

I dag har jeg vært på skolen (kansje ikke noe nytt?) Jeg fikk igjen min første prøve. Etter å ha pugget på 2 kap på 1 uke er jeg godt fornøyd med karakteren. De andre i klassen har jo hatt 2 mnd på dette, og gått igjennom dette med læreren. Mens jeg har måttet prøve å lære meg alt dette på 1 uke alene.. Dette var matte, noe jeg IKKE har gjort det så bra i tidligere.. Men nå er prøva over, og jeg overlevde heldigvis..

Når jeg kom hjem begynte Martine og jeg på kake! For i dag ville vi overaske pappan med oreokake. Jeg prøvde i dag oppskriften til min kjære venninde Rebekka. Har enda ikke smakt på den, men er sikker på at den er kjempe god! Jeg tok noe mindre sjokolademouse enn hva hun har brukt, kun for å gjøre smaken noe mildere..:) Oppskriften finner dere HER. Det ble jo også litt sjokolademouse til overs, noe som ble desserten etter woken vi hadde i dag..

Oreokake til kvelds..

Nå sitter jeg som sakt godt planert i sofakroken. Fyr i peisen og levende lys.. Sykehuset ruller på tv, fødsel på gang. Spennede! Martine har nettop badet med pappaen, og sitter nå her i armkroken å koser litt før nattan..
Etterpå blir det kjærestekos.. En helt perfekt ettermiddag/kveld!

Jeg har inntatt sofakroken som er nærmest peisen.. Deilig…
Del innlegget mitt

5 thoughts on “Kveldskos og kakebaking..

  1. Så koselig :)
    Skal bake oreokake til neste helg, og gleder meg allerede på den :P Tørr ikke å lage den når jeg ikke skal ha masse besøk, for ender helt sikkert opp med å spise alt selv :P 0 kontroll når det gjelder den kaken altså!

  2. Haha… Sjekk innlegget jeg la ut nå:p Har visst baka begge to :p hehe.. Jaja.. hva vi ikke gjør likt:p Jeg lagde bare muffins igår da men:) Koos dere masse ikveld. det skal vi å.. fyr i peisen og god wok her å faktisk!:p

  3. Mmm,nå fikk jeg også lyst til å bake Oreokake :) Det er sabla godt!
    Herlig det nederste bilde,skikkelig go`stemning i heimen!
    Ha en flott kveld :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *