I dag gikk morgentimene noe lettere da vi hele tiden minnet Martine på at hun skulle få klistremerke når hun kom hjem igjen. Og gjett om jenta husket dette.. Det første hun sa da jeg kom i barnehagen var: «Mamma, jeg fåå klistremerke!!». Så da var det bare å dra hjem å finne frem klistremerke. Og hun var suuperstolt!

Hun var en tur hos farmor etter eget ønske, mens mor og far var på babysvømming med lille Matias. Deilig å endelig kunne gjøre noe sammen med Matias. Siden han begynner å bli såpass bra nå!

Når Martine kom hjem koset vi oss masse med å tegne sammen og spise kveldsmat. Når Martine skulle legge seg fant vi først frem klær hun skulle ha på dagen etter i barnehagen. Hun fikk være med å bestemme hva hun skulle ha på, og hun bestemte seg for at hun ville pynte seg imorgen.. Med skjørt og en helt ny topp! Kanskje det blir litt lettere imorgen da..? Vi tok en ny titt på klistremerke hun skulle få imorgen før hun omtrent jaget mor ut av rommet, for nå var det natta!…

Vi øver masse på farger om dagen og Martine er blitt superflink!

I kveld har det vært litt av et ruskevær.. Og derfor har vi i kveld innviet peisen for første gang i høst. Utrolig koselig og ikke minst deilig..:) Nå er høsten her..

Skikkelig kveldskos!
Del innlegget mitt

4 thoughts on “Kveldskos

 1. Dere er så flinke med ungane både Kenneth og du Veronica ! :))
  Gleder meg til du begynner på sykepleieskolen ….du kommer til å bli den flinke sykepleieren ….du har alt som trengs for det . Du er ei skikkelig sympatisk og god jente ….det er sånne som trengs . Ønsker dere ellers alle fire alt godt og kos dere og nyt denne småbarnstiden ! :))

 2. Åh,så godt å høre det gikk litt lettere i dag :)

  Lurt å innvolvere henne i små avgjørelser som klesvalg og sånt.
  Flink du :)))

  Wee,gleder meg til vi får veden!
  Endelig har vi peis å :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *