I dag har vi vært avgåde for å kjøpe ski på januarsalget. Så nå er ski i boks til alle sammen. Ungene fikk ski i julegave, mens jeg har ski som jeg har arvet fra min mormor. Kristoffer fikk nye ski idag, mens jeg kjøpte staver – noe jeg manglet. Så i morgen blir det mest sansynligvis en liten skitur for å prøve skiene! Så får vi se hvordan det går…

Kvelden har kommet. Ungene har samarbeidet om å tenne masse levende lys, mens pappaen har funnet frem litt lørsdagsgodt. Kveldens film er funnet frem – kung fu panda 2. Nå blir det «hjemmekino» kosekveld.

Ha en fin lørdagskveld!

IMG_2811 IMG_2818 IMG_2822

Del innlegget mitt

2 thoughts on “Kveldsro og «kino»

 1. Det så veldig koselig ut. Vi skal og ut på skitur i morgen, gleder meg til det. Håper dere får en fin skitur. Ha en fin lørdagskveld.

  Chris

  PS. Veldig hyggelig at du tar deg tid til å kommentere kommentarene nå. ?

  • Så koselig. Håper dere har hatt en fin tur ute i snøen :D :D
   Ja, er deilig å kunne følge litt mer opp på bloggen nå også :D Koselig å se at det blir satt pris på å :D

   Ha en fin kveld.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *