Først og fremst.. Det er SÅ koselig å se hvor mange som følger ivrig med på min siste tid som gravid. Det er en spennende og nervepirrende periode vi er inne i nå.. Kjempe gøy å se hvor mange som har tippet tidspunktet han kommer. Flesteparten har tippet i løpet av helgen engang..:)

Magen i dag. 40 + 5. Ganske lav nå!

Gårsdagen ble ikke helt rolig. Jeg lå med syke nedpress, murringer og sammentrekninger. Jeg kjente magen strammet seg, så det var på en måte rier. Men dem varte kort og ble ikke sånn veldig vonde. Så det er vel det man bare kaller maserier? I går kveld var jeg i grunn veldig forberedt på at ting kunne skje. Det kjentes virkelig ut som kroppen var i gang med noe.. Men den ville bare ikke..

Magen i dag. 40+5. Den er blitt VELDIG lav. Kjenner faktisk mest press og bevegelser UNDER magepartiet.. Hodet ligger LANGT ned, og det ser man tydelig ved at magen ikke går rett inn under der.. I tillegg har magen skiftet litt fasong, og man kan se litt tydligere at det ligger en kropp inni der..:)

Jeg brukte kvelden på å slappe av. Fikk deilig bakt potet som mannen laget..:) Før vi la oss tok en ryddings av hele hjemmet. Noe som trengtes! Når mor har ligget med sykdom og eksamen er det ikke stort husarbeid hun har fått gjort. Utrolig deilig å ha det gjort om lillegutt plutselig bestemmer seg for å komme..

Deilig middag..:)

Vi gikk å la oss, og bare få timer etterpå sov jeg som en stein.. Har jo vært oppe på do endel ganger i natt (som vanlig..) da blæra ikke akkurat er stor om dagen. Men utenom dette har jeg sovet tungt og lenge. Jeg har faktisk sovet rundt 12 timer! Og ikke kan jeg huske sist jeg sov så lenge. I dag føler jeg meg som et nytt menneske. Matlysten kom, så jeg heiv i meg frokost. Halsen er veldig sår da, det er det eneste jeg kjenner etter forkjølelsen.. Men ellers føler jeg meg super kvikk! Så denne natten er jeg i grunn utrolig takknemlig for at jeg fikk.. Nå føler jeg virkelig at jeg har fått ladet opp alle batterier.. Og en slik natt tror jeg at jeg hadde godt av før jeg satte i gang rollen som 2barnsmor..:)

Jeg skal prøve å oppdatere jevnlig, og om det skulle skje noe skal dere få vite det! Om jeg får tid da? Hehe…

Del innlegget mitt

10 thoughts on “«Lade batteriene»

 1. Trur nurket kommer i morra mellom 0900-1100… :) Lykke til og grattis med studiekompetanse.

 2. Dette e spennende :) Han komme nok ikveld/natt, seie man kje at man har ein god natt søvn før d skjer :)

  Gratulerer så mye med studiekompetanse og lykke til med fødselen :)

 3. Tipper at Matias kjem om 2-3 dager, men håper for din del at eg tar feil, veit korleis det er å gå slik å vente når du er ferdig med alt du skulle gjøre!! Ønsker deg uansett masse lykke til med fødselen og framtiden som tobarnsmor (det blir travelt men 1000 ganger mer glede enn ork)

  Lene

 4. Lykke til Veronika!
  Og nyt tiden til å slappe av ;)
  Mitt lillegull kom den dagen jeg var mest opplagt på lenge leeengee… Men jeg brukte tiden og energien på å vaske hele huset…haha… Jeg var jo sååå i slaget.. at slappe av.. DET trengte jeg ikke… hehe ;)

 5. Så mye en god natt søvn kan gjøre :) Godt du er opplagt og i relativt god form.

  Jeg tror fortsatt på i morgen ;)
  Hehe!
  Ønsker deg hvertfall masse lykke til når den store dagen endelig kommer <3

 6. Jeg er stadig innom bloggen din for å se om noe har skjedd. Det har vært så spennende å se om du rakk alle eksamner. Gratulerer så mye med studiekompetansen! Og jeg må si at jeg ble litt glad da jeg leste dette innlegget om at du har fått sovet godt ut og at forkjølelsen er bedre. Det kommer nok godt med de forestående dagene! Lykke til!!!!! Hilsen Eline

 7. Følger spent med jeg også! Må være litt rart å vite at den kan komme når som helst, siden du er på overtid! Håper den kommer snart!;) Tipper at den kommer i natt, 10.06 :) :)

 8. Bakt potet er jo supergodt :-D Det høres i grunn ganske slitsomt ut med masse vondt og bevegelse i magen :-S
  Forresten så likte jeg veldig godt at du har lagt til mobilformateringen på bloggen! Det gjør det mye lettere å lese den nå ;-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *