Som jeg har blogget om tidligere, holder jeg god oversikt over dagene mine ved å bruke min personlige almanakk. Min kjære derimot kan fort gå litt i surr, da han har sin personlige almanakk i hodet.. *kremt.*

Som sikkert mange andre familier, opplevevde vi at informasjon om avtaler fort gikk i glemmeboken, og det kunne fort kræsje med hverandres planer.. Nå som vi har barn må hver dag planlegges og avtales.. Da var da min kjære mann kom på en genial ide!

Beklager min nokså lite fine skrift….

Han satt seg ned og laget vår personlige planlegger i et lettvint fotoprogram. Han skrev deretter ut denne planleggeren på en whiteboard, som har magnet på hele baksiden. På denne måten er det bare å sette den på kjøleskapet og fylle ut..  Vi printet ut dette på et trykkeri, da vi kjenner en som driver det. Men skal du bestille det selv forklarer Kristoffer det slik: Magnetunderlaget har en papiraktid overflate som det er printet på, men så er det blitt laminert med uvbestandig film over slik at den ikke trekker til seg «blekk». Whiteboardtusj fåes kjøpt billig på eks europris..

Til venstre ser du hvordan vi setter opp en typisk dag. Bokstavene er for personene.. Denne uken er det bursdagsfeiring som står på planen!

Kristoffer laget to og to uker av gangen. Her fyller vi ut to uker, og når første uken er over tørker vi lett vekk skriften med papir, og fyller ut neste uke. For å holde styr på ukene kan det være greit å skrive på hvem uke vi er kommet til.

Planleggeren kan lages akkurat slik det passer din familie best. Her i huset bruker vi mest hverdagslig avtaler, ukesoppg/middagsplaner og hvordan vi jobber. Da både meg og Kristoffer jobber kveld innimellom er det greit med en slik oversikt..

Personlig preg på kjøleskapet med det fine morsdagskortet jeg fikk! Ellers noen gode ord, og apa som er Martines yndlingskjøleskapdings..

Huset vårt har jo en nokså ren og fin stil. Jeg liker godt detaljer, og må innrømme at jeg innimellom er en smule nøye.. Men når det kommer til kjøleskapet vårt, har jeg lagt «interiørVeronika» på hylla og tatt frem «mammaVeronika».. For på kjøleskapet henges det opp tegninger og malerier som Martine har laget. Hun er så stolt da hun kommer hjem med noe nytt og kan henge det på kjøleskapet slik at alle kan se det! Hun tusler ofte bort til kjøleskapet og sier: «Se mamma, jeg laaagaa… Jeg maalaa!!» Ingenting er så fint og nydelig som barnas egen kunst!:)

Flinke kunsteren i heimen..
Del innlegget mitt

10 thoughts on “Lag din egen personlige planlegger!

 1. Lady E : Vi har vært hos «optimal reklame» som ligger i bygget ved siden av heistad spa. Bygget der min far og mann jobber ;) Han jobber mest med firmaer, men siden vi kjenner han er vi ofte innom å fikser litt selv ;);) Men fins mange trykkerier rundt her i området ;P

 2. hm. jøss. hørtes jo helt genialt ut med den planleggeren. skal jammen snakke litt om det med samboeren her. hadde vært midt i blinken!

  Ingenting er morsommere å få, og ingenting kan gjøre huset mer til et hjem enn de tingene som lages av barna sine.

  ekstra morro er det jo også for de å vise frem så alle kan se! flink martine er til å male! :)

 3. Super dupert :)
  Lurer også hvordan dere har skrivd ut på Whiteboard?

  Helt enig,her flommer kjøleskapet over av tegninger,kort,bilder osv ;)
  Sånn skal det være,hehe

 4. MammaLise: Har gjort det hos et trykkeri.

  Magnetunderlaget har en papiraktid overflate som det er printet på, men så er det blitt laminert med uvbestandig film over slik at den ikke trekker til seg «blekk».

 5. Utrolig kjekt med litt oversikt i en travel hverdag :) Begynte med det vi også , men det sklei litt ut så nå er det jeg som minner mannen i huset på det meste som skjer, og han er flink til å spørre hva som skjer før han legger planer :) :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *