Endelig fant jeg drømmelampen til gangen! Haha utrolig glad jeg plutselig har blitt i lamper..? Jeg har i det siste virkelig sett forandinger kun ved en lampe eller to. Hvor stor forskjell lys kan gjøre i et rom.. Hvor mye fargen på veggen forandrer seg med litt lys. LYS er alt, rett og slett. Det setter et stort preg på hele rommet. 
Jeg hadde jo sett for meg hvem lampe jeg skulle ha på toalettet som jeg nettop pusset opp. Så der var det ingen problem. Men så kom det til gangen. Den er nå under oppussing og jeg har leitet SÅ lenge etter den perfekte lampe. Jeg elsker lampen jeg brukte på toalettet og kunne gjerne tenkt meg denne her i gangen også. Men siden rommene er vegg i vegg OG jeg måtte ha to like lamper i gangen følte jeg det ble for mye.. Lampen måtte ikke være for langt ned (siden også høye personer ikke skal skalle i den..), den skulle gi sterkt og godt lys og være vakker å se på.. Gosh..
Etter vi malet gangen nå tok vi ned de gamle lampene.. Og gangen ble utrolig mørk. Vi bare MÅTTE ha nye lamper, og det ganske raskt.. Jeg tok med meg Martine på «lampejakt» i kveld og flaks for oss fant vi den perfekte lampe.. Veldig risikabelt å kjøpe denne lampen da den ikke var pakket opp, så jeg fikk ikke se den i bruk. Han sa denne hadde nettop kommet inn! Spennede.. Vi satset på at denne var så fin som det jeg håpet på. Fordelen var at den var nokså lik den vi hadde på toalettet. Forskjellen (som utgjorde ganske mye!) var at kulene var byttet ut med skjell. Når vi endelig fikk satt lampene sammen, hengt dem opp og skrudd dem på sto jeg å måpet. SÅ NYDELIG.. Dette var den perfekte lampen for vår gang.. Og den er tusen ganger nydeligere i virkeligheten enn på bilde…
Er det ikke herlig når man finner en interiørdetalj eller en farge på veggene man bare blir SÅ fornøyd med?? «Den følelsen..»
Mer lys i vår nye gang.. Bilde fra min instagram //veronikadoli
Del innlegget mitt

18 thoughts on “Lampe til gangen..

 1. Denne lampen var også nydelig! Nå ble det vanskelig for meg her, hehe… Hadde jo eeegentlig bestemt meg for den med kuler som henger ned.. *tenketenke*

 2. Falt helt for den lampen du hadde på toalettet, nå pryder en slik taket i yttergangen vår, helt nydelig:) I den andre gangen vår kjøpte jeg en takplafond lampe som er av samme merke. Er såååå fornøyd med begge, må smått å titte på de:)) Kjempeartig å lese bloggen din, du er sååå flink og Tusen Takk for gode maletips:))

  • Så moro!! :) Ja den som var firkantet, der alle paljettene er like lange!!? Kikket selv på den til gangen her.. GURI så nydelig!! Ja dem må bare beundres noenganger.. utrolig nydelige vettø :)

   Tusen takk for flott tilbakemld :D

 3. Dæsken! SÅÅÅ lekker.. sånn vil jeg ha også.. vi skal pusse opp soverommet vårt til våren, tror den ville blitt lekker der!!:))

  Lekkert altså!

  Ha en fin kveld videre,
  Klem Jatte :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *