I dag kom jo Kristoffer, Magnus og Matias inn til Oslo for å tilbringe de to siste dagene med oss. Vi jentene har koset oss masse, men det var også veeldig koselig å få pappaene på besøk!

Lillegutt er klar for disneyfest!

SÅÅ kom det vi hadde gledet oss så lenge til.. Iallefall jentene!! Vi har nemlig vært så heldige å fått invitasjon til lanseringsfest for den nye disney junior kanalen som startet opp i dag. For dem som ikke har fått det med seg så har playhouse disney i dag blitt disney junior..

Meg og min herlige familie..

Denne kanalen er jo en kanal som jentene elsker! Dem kjenner til alle figurene, navnene, sangene osv.. Når vi kom fikk vi hilse på Mikke mus og mini mus! Martine var litt skeptisk, men kunne såvidt hilse på hvis mamma bærte.. Thea derimot var ikke mye redd..

Festen gikk ut på at alle barna fikk en rød «pung» der man skulle samle opp gullpenger. Det var mange stasjoner der barna skulle utføre forskjellige oppgaver og med dette opparbeide seg gullpenger..

På handy mandy stasjonen var oppgaven å pusle sammen et bilde..

På to andre stasjoner skulle dem lage noe av «kitt» og lære mikke mus dansen..

På jungelhjulstasjonen skulle dem smake på frukter og baguetter..

Når pungen besto av mange gullpenger og alle stasjonene var krysset av fikk barna bytte ut gullpengene mot en stoor goodiebag med alt fra handymandyleker, plakater til barnetvvesker..

Guttene mine!

Når festen var over bestemte vi oss for å ta en matbit. Vi tuslet nedover til aker brygge og koset oss på friday (igjen,:P) Vi spiste nydelig mat og deilig dessert.. Jentene storkoset seg..

Ektepar Mæla

Ektepar Døli

Minsten..

På vei hjem brukte vi god tid og kikket endel rundt i Oslo. Vi gikk også innom regjeringskvartalet og domkirken. Da kom klumpen i halsen og tårene i øyekroken.. Å se det med egne øyne…

Her ser dere at alle rutene er knust og dekt med plater.. Blomster overalt hvor man går i Oslo..

Domkirken..

Jentene har vært eksemplariske nok en gang, og sover nå tungt. Foreldrene har inntatt sofaen :) I morgen skal vi på nok et disney arragement.. Wait and see..

Rebekka, Martine og Thea Emilie

Slike dager tar på..
Del innlegget mitt

4 thoughts on “Lanseringsfest for disney junior!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *