Da var fredagen kommet, og jeg hadde legetime.. For å være helt ærlig trodde jeg i grunn ikke jeg skulle komme på denne timen, siden det virket som ting var i gang denne uken. Men kroppen får det liksom ikke helt i gang.. På legetimen var alt helt perfekt, og lillegutt hadde det bra. Legen sa at hodet var festet og lå veldig langt ned. Når han kjente etter hodet fikk han kun tatt rundt nakkefolden, siden hodet ligger såpass langt ned i bekkenet. Det er jo bra!

Da legen spurte etter hvordan det var med liv, svarte jeg som sant var. Jeg kjenner liv, men ikke fult så mye som jeg har gjort. Han har jo vært helt i huundre frem til jeg fikk noen gode rier natt til onsdag. Etter dette har han roet seg betraktelig, men jeg kjenner han jo! Legen pratet med føden om hvordan vi skulle gjøre det videre..

Martine 2 dager

Føden ville gjerne ha meg på en sjekk siden det var noe mindre bevegelser. I tillegg skulle jeg jo på overtidskontroll til mandag, men pg pinsa ville dem ta det nå før helgen.. Så da var det bare å hente mannen på jobb, ta med seg bagen (tilfelle) og dra oppover..

Jeg ble lagt til registering en god stund. Registeringen ble godkjent, men lillegutts puls ble noe høy i perioder så derfor ble jeg liggende ekstra lenge. På en hard benk, med bekkenløsning er ikke godt! Etter dette kom legen og utførte ultralyd. Der så alt greit ut. Bra med fostervann, og han hadde observert litt bevegelser. Jeg forklarte at kveldene den siste uken var preget av tette bihuler, feber, hodepine og svimmelhet. Dette er jo typsik forkjølelse, men pga feberen ville legen sjekke dette litt videre. Pga litt forandringer osv tok han en bakteriprøve nedentill.

Martinemor 2 dager

Jeg hadde jo et stort ønske om å bli sjekket og evt strippet. Er jo spennede å se om disse maseriene har hatt noe effekt. Og at jeg evt kunne få litt hjelp til å modnes ved behov. MEN siden det var en liten sjans for bkterieinfeksjon ville han ikke «dra ting lengre inn».. Så da ble det ingen sjekk.. Blææ..

Jeg ble sendt hjem, og fikk beskjed om at jeg kom til å få ny innkallelse ut i neste uke. Svar på prøvene kom nok heller ikke før ut i neste uka pga helligdager. Det er jo greit det, men trodde kanskje svarene var litt greie å ha før en evt fødsel?.. Eller hvis allementilstanden fortsetter å være dårlig..

Martine og onkel Sondre..

Men da blir det bare å tusle hjemme, hive innpå med paracet og håpe på rier.. Akkurat i dag er formen igjen crap og jeg føler meg sliten.. Det å gå gravid går fint. Men med denne formen og falske forhåpninger hele tiden tar det litt på psykisk i perioder… I perioder gleder jeg meg masse til fødsel.. I andre perioder gruer jeg meg til smertene som skal komme.. Det jeg skal igjennom.. Etter fødselen med Martine var over husker jeg at jeg var SÅ lettet for nå var jeg ferdig.. Jeg hadde klart det.. Men nå skal jeg på`n igjen.. Men heldigvis blir smertene fort glemt etterpå..

Martine og mormor..

Bildene er fra dagene etter Martine kom. Jeg sitter å kikker masse på dem om dagen.. Sånn for å forberede meg psykisk på det gode som kommer..:):) Tenk at Martine har vært såå lita!!:)

Vi venter på deg lillegutt!!!!

Del innlegget mitt

6 thoughts on “Legetime + overtidskontroll…

 1. Tenker på deg hver dag nå og føler med ventingen din, dagene blir laaaange og det skulle helst skjedd noe igår. Men du får prøve og se på det som dine verdifulle siste dager som gravid. Dere som heller ikke skal ha flere barn (selv om man aldri skal si aldri;), Jeg savner den følelsen av å bære frem et liv allerede nå 5 uker etter at prinsen vår kom og ønsker og føde en gang til! Og tror det kun er fordi jeg ikke skal gjennom det igjen(selv om man aldri skal si aldri ;).

  Venter hvertfall i spenning ennå og sender MASSE fødestøv i håp om at det skal hjelpe på :)

  Hvis vi ikke snakkes før fødsel: LYKKE TIL!!! gleder meg til å se lille Matias!

 2. Skjønner du ble skuffet da ja,så kjedelig. . .
  Får håpe lillegutt hører etter hva som foregår på utsiden,og er grei gutt og kommer ut til den flotte familien sin :)
  Søren jeg som tippa at han kom i dag,hehe :p

 3. Jeg skjønner at du venter og blir litt utålmodig innimellom! Dagene blir lange. Før jeg fikk gutten min hadde jeg noen rier på mandag men bare noen få, og så stoppet det, og fikk rier igjen på lørdag samme uke, og regnet med at de også forsvant, men det gjorde de ikke ;) Er jo tegn på at det skjer like om hjørnet. Spennende tid :) En går liksom og venter, lurer og gleder seg :D Er spent hver gang jeg er innom om det har skjedd noe her ;) Masse lykke til nok en gang :) og gratulerer med vel overstått eksamen ;D

 4. Krysser fingrene for at noe skjer i løpet av helgen. Husker jeg hadde jordmor time 7 dager etter termin og når jeg måtte møte på den var jeg SÅ pissesur for at jeg faktisk ikke hadde født, så jeg føler med deg! Godt at du får så god oppfølging som du gjør, selv om det igrunn bare er fødsel som tilfredsstiller helt fullstendig :)

 5. Herreguuud.. Så spennende dette er altså :) men uansett så er det jo ikke langt unna nå, men usj, skjønner det med forhåpninger… Man vi liksom få det unna også..
  Hvem vet, kanskje det kommer en prins i pinsa:)
  Sterk mat sterk mat!!! ;)

 6. Skjønner godt at du ble skuffet, både over at du måtte møte opp på timen i dag og for at det ikke ble noe sjekk nedentil. Satser på at det skjer noe i helgen så du slipper å vente lenger :) Lykke til :o)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *