Noe jeg har leitet LENGE etter er en fin sprinkelbeskytter. Denne gangen har vi kjøpt en lekegrind som er 100×100, og det å finne en en beskytter til denne er jo umulig!

Denne ligger Matias å ser på i grinden.:)

Helt til jeg kom over denne flotte bloggen! Denne damen syr og lager det meste, så jeg sendte en mail.. Hun hadde aldri laget dette før, men tok på seg oppgaven!

Nyydelig!

Sammen fant vi et flott stoff som jeg likte svært godt. Når jeg fikk beskytteren på plass passet den helt perfekt, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Dette er gjort på skikkelig måte, og man finner ikke en løs tråd noen sted.

Ta en titt innom nettsiden hennes og ta en titt på alt det flotte hun lager. Alt fra onepice, vognpose til vognkanter. Herlig å samarbeide med, og veldig rimelig!!:)

Nå har lille snuppa fått på fin kjole, og vi er alle klare for IKEAtur!!:)
Del innlegget mitt

6 thoughts on “Lekegrindbeskytter

  1. Hu er kjempe flink! Hun har syd vognkant til vogna til Molly og nå venter jeg på meitai som kommer i posten iløpet av de første dagene.. Hun er SUPER flink! :D

  2. Jeg har kun funnet en, og den koster rundt 1000lappen. Den er helt ensormig, og jeg ønsker noe litt mer unikt :) Men lik som denne har ingen!:)

    jeg betalte bare et par hundre for jobben. Pluss materiale og frakt da =)

  3. Det finnes på lekeplaneten, vi kjøpte vår der, en slik som dekker bunn og sidene. Men den va veldig fin den dere har fått nå da, og blir jo også litt egen :)

  4. Kjempe kjekt, da får man jo akkurat det stoffet man vil ha:):)Jeg har en litt større lekegrind og har en tykk å fin sprinkelsengbeskytter til grinden jeg, den passet perfekt og var på 70 prosent på barnas hus:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *