Et rom jeg kanskje aldri har vist så veldig mye av er lekerommet.. Det blir stadig forandringer ettersom det kommer nytt inn i heimen.. Nok en gang har vi valgt å forandre litt, for å få plass til noe av det nye..:)

Og slik  ser rommet ut nå. Sett fra den ene delen av stuen. Den ene siden mangler litt småtteri på veggen etter ommøbleringen..

Stuen vår går som en v på en måte, og den ene delen er delt opp med en stor åpning. Inni denne delen er lekerommet, og dette er utrolig kjekt. På denne måten får Martine plass til alle lekene sine, pluss at vi slipper å ha leker i stuen vår. Martine syntes jo det er veldig morro å ta leker ut i stuen, men øving på opprydding er fult i gang. Hehe.

Her ser dere skillen fra lekerommet og ut i stuen. Lekegrinden og vuggen står i stuen, for å skille mellom babyens sted og leker.

I forhold til de fleste andre rom i huset er dette virkelig et fargesprik! Dette er innredet for barn med masse farger.. Dette for å stimulere sanser og gjøre rommet spennende.. Rommet inneholder masse leker, både stort og smått..

Kjekk oppbevaring fra IKEA. De nederste kassene inneholder Martines leker, mens dem øverste inneholder ting vi gjerne vil ha litt styr over. Som kitt, spill osv..

I vindu står det også fargerike leker. Har tenkt på å ha noe mer nøytralt her, pga utsende utenifra. PS: Se vekk ifra tilhengeren med plank på utsiden. Riving i kjelleren!

Bøker på veggen..

Martine har ikke bare en, men to biler. I tillegg står det en gåbil bak, som lillebror skal få bruke når den tid kommer..

Spotter i taket med fargene som går igjen..

Det mangler fortsatt noen småting her og der, som jeg har planer om å få på plass etterhvert. En får ta litt og litt..:)

I den ene delen er «musikkhjørnet». Tanken er å få et stort wallstickers på veggen her med noe noter eller noe sånt.

Piano med mikrofon, trommer, fløyte, minipiano, kastanjetter. I tillegg har hun en minigitar som står på veggen.. Dette hjørnet blir mye brukt!:)

Lekekjøkenet er veldig stas!

Et av de andre hjørnene er «tegnehjørnet». Denne rullen med ark skal henges på veggen. Det samme skal de rosa boksene med farger i.. Her sitter Martine mye å tegner, dekker på til mat osv..
Del innlegget mitt

6 thoughts on “Lekerommet

 1. så utrolig fint lekerom :) Du er flink med å innrede altså veronika :)
  forresten,, om du tenker på de instrumentene på trommesettet så heter det marakas ikke kastanjetter :)

  og du nevner tilhengeren.. hihi får vi se bilder fra rivinga også ? :)

 2. Så greit å ha alt på en plass, og som hun kan styre over. Så slipper hun å rydde når det skal spises om hun satt på kjøkkenet etc. :)
  Spennende med lillebror som er rett rundt hjørnet ;)

  Klem fra Ena

 3. Hei!

  Utrolig smart med lekerom tilknyttet stuen! Lurte bare på hvor dere har kjøpt trommesetter?

  Hilsen Julie

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *