En ny brikke i puslespillet «lekehjørnet» er på plass. Nå har vi endelig fått kjøpt inn og montert ferdig lekestativet!

Stian og Øyvind gav en hjelpende hånd da de var her..:)

Vi har sett etter dette en stund, og vi har vel også da vært de fleste steder for å finne det «riktige».. Men vi fant vel ut at de fleste butikker selger de samme stativene. Det var nyåpning av maxbo i Skien, og vi dro i den forbindelse innom for å sjekke om det var noe kampanje på slikt.. Og det var det!

Lekestativet heter «max» og er fra RKC

De klarte presse ned prisene på de fleste stativer med 15-25%. Det var ikke dårlig. Jeg har bare positivt å si om både kundeservicen og behandlingen vi fikk.. MEN det ble litt kluss, når vi skulle kjøpe stativet. For vi fikk først beskjed om at vi kunne få et stativ som var hakket større med sklie til 2900,- Men da stativet var i bilen og vi skulle kjøre fant dem ut at vi måtte kjøpe sklia ved siden av (kostet 1600,-) Da ble plutselig prisen mye høyere, og behovet for dette store stativet var jo ikke der. Vi ønsket kun et lite og enkelt stativ med huske, babyhuske og sklie. For å gjøre det godt presset han ned prisene alt han kunne, og vi endte opp med hele greia til 2300 kr. Det kostet egentlig 3150 kr ca.. Så litt av et kupp :)

Det fulgte med to vanlige husker. Men vi ville kjøpe med babyhuske ved siden av. Dette fikk vi da til en knallpris! Her husker dokka i babyhuska..

Veldig bra at vi har fått Telemarks største maxbo her i området, MEN det var ikke så kult når jeg måtte vagge rundt de lange gangene i 1 1/2 time før vi endelig satte kursen hjemover. Det var jo så mye om og men og hit og dit. Men snuppa var tålmodig og ventet.. Vi koset oss med tegning, pølser, kaker og brus i mellomtiden (maxbo serverte dette)

Martine klarer å sitte på barnehusken, men syntes det er tryggest i babyhuska..

Endelig hjemme startet jobben med å sette dette opp. Og ja, det var LITT av en jobb.. Det ble vel 2 ettermiddager mannen brukte på å sette det sammen. Og i dag fikk han endelig litt tid til å grave det ned i jorda. Så nå står det helt støtt :):)) Sklia er blitt skrudd fast, og DET likte Martine!

Martine er en tøffing, ingen tvil om det.. Her skal hun huske HØYT.. Klarte opp selv, og skli selv..

Foreløpig kommer det kun til å stå slik det gjør nå. Men når vi får tid har vi lyst å lage trapp bak og lukke kle igjen under slik at vi får et lite oppbevaringsrom/lekerom.. Heldigvis klarte Martine fint å klarte opp de lange trinnene, men hun ble jo fort sliten da det var lang avstand mellom dem..

Her ønsker  vi trapp. Pluss at vi ønsker å kle igjen..

Da var trampolinen på plass og huskestativet på plass.. Da skal vi bare få flyttet sandkassen ut på dette området, og lekehjørnet skal få en liten sittegruppe (til barn).. Da blir det veldig koselig tror jeg :):)

Lekehjørnet foreløpig..

Her er sandkassen til Martine. Nå står den bak husket, men skal flyttes ut på plenen..

Gresset begynner å bli grønt, og trærne får blomster.. Bedene våre er fylt med masse nydelige blomster.. Jeg elsker denne tiden!! I helgen fikk vi hivd på gjødsel over hele plenen, og vi fikk hivd på litt reperasjonsgressfrø de stedene det kun er jord (etter vi har flyttet på ting osv).. Nå er 3/4 av hagen vannet med spreder, og kun en del består. Dette må tas i 4 omganger da plenen er litt stor. Når siste vanning er unnagjort kan gresset klippes (det begynner å vokse godt nå..) DA blir det koselig ute i hagen vår ja..:)

Da Kristoffer hadde besøk av sin bror i helgen fikk vi endelig litt hjelp til å flytte vekk den siste store rota på plenen..

Tulipanene plopper frem i rosebeddet..

Etter å ha gravd ned lekestativet trengte også noen områder her litt gressfrø…

Et av bedene har imponert med mange nydelige blomster…

Noen som vet hva dette er? Du ser dem på bilde over også..  Veldig spesielle og fine.. Også har dem mange smådyr på seg som ligner på marihøner..
Del innlegget mitt

6 thoughts on “Lekestativ på plass

 1. Vi var på maxbo like før de flytta, da hadde de 1 stativ igjen + deler av et annet, så vi fikk hele greia til 1500,- :) + det som var igjen av det andre stativet, en ekstra stige + noen stolper. han var litt ung å hadde nok ikke helt peil han som var i kassa, for da gubben ringte dagen før sa en annen mann at det kosta noe å 3000:p

 2. De små røde ligner på liljebiller – de spiser plantene dine..som da kanskje er lilje? De må drepes..knip dem..

 3. Så kanll bra det blir. Utrolig koseligemd det leke hjørtnet til barna, der blir det mye moro i åra fremover. Og så gøy å gjøre et slikt kupp. Knall! =)

  Kose dere masse i den flotte hagen deres.

 4. Kjempefint lekestativ. Jeg har også lyst på noe sånt, men vi må plane ut hagen først. dessuten har naboen ett, som vi stadig blir innvitert til å bruke. Så vi har da leker rundt omkring her, og uansett, så tror jeg at sandkasse er det første vi skal kjøpe. For Ingrid graver store hull i grusen utenfor her. hehe..

 5. Martine is one lucky girl asså ;)
  Mye moro å gjøre ute i den store flotte hagen nå,hihi.
  Den sandkassa har Kajsa også,suuuper kjekk.
  Forfallt litt i vinter desverre,ble litt mye tung snø på gitt :p

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *