I helgen hadde vi besøk av Aleksander. Broren til Kristoffer. Han bor i Oslo og ser derfor ikke Martine så mye. Men han er jo her en gang innimellom da. Så da er det kjempe koselig hver gang han tar turen.

En ny dag med nye muligheter! Dette var en fin dag å våkne til. Solen skinner som bare det der ute og himmelen er blå. Denne dagen må utnyttes..

Goood morgen

Snuppa våknet idag kl 07.30 og da sto vi opp :) Deilig å starte dagen tidlig og få masse ut av den. Det ble morgenstell og påkledning og deretter litt mer frokostpupp. Hehe. Er så morsomt å kle henne om nå, for har så masse nytt å prøve nå som jeg har funnet frem str 62. Alt passer jo nesten. Wow tiden flyr! Da jeg prøvde få øyekontakt med hu for å «prate» litt henne var jeg ikke så spennede. Alt hun så på var tv. Uansett åssen jeg snudde og vridde på henne hadde hun fast blikk mot tv! Gisle Wink på Nrk3. Hehe. Så da tenkte jeg at: Javel så får hun se litt på tv da. Så da satt jeg henne i denne vippestolen også satt hun der helt hypnosert og så på gisle wink. Satt å smilte og lo og sprella med bena. Søtingen. Hehe. Hun blir tidlig tvslave skjønner jeg.

Midtstill

Gisle Wink var vist veldig morsomt! Emma som har lært henne!

Nå skal jeg stelle meg litt, også tar vi turen til byn. Der skal vi møte Lise og Emma. Blogges senere. Ha en flott dag i dette flotte været :)

Del innlegget mitt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *