Ja, nå er det lille julaften. ÅH som jeg elsker denne tiden. Jeg vil bare skriike det ut. Jeg har en så flott familie! Både min familie og Kristoffer sin familie. Jeg er så heldig.. Men jeg må ærlig si at det går veldig mange tanker ut til alle dem som ikke har det så bra i julen. Jeg som jobber i hjemmetjenesten opplever mye triste mennesker i julen. Mennesker med alkohol og narkotika probelmer. Mennesker som er helt alene. Syke mennesker som ikke orker å gå utenfor døren. Jeg tenker også mye på dem som er hjemløse og dem barna som er foreldreløse. Vi har mye godt her i verden, men fytti å vi har mye vondt også.. Jeg kunne ønske jeg kunne gjøre noe for at alle der ute skulle fått en fin jul. Jeg ville gjerne gitt bort alle pakkene og all maten til alle dem som ikke har noe.. Men så enkelt er det desverre ikke.. Så en viktig oppfordring til alle der ute!: Gjør noen gode gjerninger i julen! Ser du noen som sliter eller har det vondt, så hjelp dem. Det kan være alt fra å gi litt penger til en på gata, hjelpe en gammel dame med bæring av poser osv.. Julen handler om å ta vare på hverandre.. Husk det alle sammen..


Her er Martine med på siste innspurt før julen. På det første bildet er vi med Anne til byn, og på det siste var vi med pappan til byn..

Goood jul alle der ute..

I går fikk min faste frisør i oppgave å fikse meg litt opp til juletiden kom. Jeg klippet meg hos frisøren her om dagen, og Anne tok igår litt striper i det. Så da blir det så bra atte. Noe jeg gleder meg veldig til i år er at Anne skal være med oss på julaften! Åååh det blir morro. Det er ikke alle som er så heldig å ha sin bestevenninde i familien, og kunne feire jul sammen og alle slags selskaper sammen. Er så glad i den jenta.. Og jeg tenker masse masse på henne nå i julen.. Du er så sterk og god jenta mi…

Anne er i gang..

Okey, her ser jo ikke håret mitt ut. Men har jo på nisselue idag, så da er ikke det så nøye. Men du ser fargene? Kan komme med ett bedre etter bilde senere jeg. Og ett før bilde.. Om dere vil se?

I dag er det skikkelig pakkedag. Dagen begynte med at jeg hentet noen av tupperwareproduktene jeg skal ha på demoene mine fremover. Mye fint og ikke minst kjekke ting. Deretter dro jeg innom Silje for å levere hennes julegave og litt produkter hun hadde bestilt. Turen dro videre til Lise T. Emma har jo vært syk, så alle planene vi hadde sammen i førjultiden ble avlyst. Men nå var Emma mye bedre og Martine og Emma fikk endelig leke litt sammen igjen. Martine og Emma byttet gaver og var storfornøyde. På Martine sin gave sto det Martine + Emma = sant. Og på gaven til Emma sto det: Til min alle beste venninde Emma. Fra Martine. Hehe, ja vi må jo «prate» litt for dem..


Jentene syntes det var stas å se hverandre igjen. Her fikk dem kjeks med sjokolade.

Oii, sjokolade var godt!

Se på det fine juletreet..

Nå etter jeg kom har jeg sittet å pakket inn gaver i det store og det breie. Og nå når min kjære kommer hjem skal vi rundt på julerunde og levere gaver og julekort. Julekortene får dere se etter at alle har fått dem.. SÅ nå har mor fått på seg nisselua, og Martine på seg juledrakta og vi er klare for å være julenisse (som kommer med pakker) for kvelden..

Pakkeinnpakking..

Se hva min kjære nettop kom inn døra med. En nydelig juleblomst som vi fikk av Marte og Petter. Tusen tusen takk. Nydelig var den.

Ellers om dagen er tann nr 3 på vei ut i munnen til Martine, og denne gangen merkes det litt mer. Hun har ikke feber, og er fortsatt i godt humør. Det eneste vi merker at hun innimellom våkner på natten og urolig. Masse luft i magen og magekramper. Også tygger hun intenst på alt hun kommer over. Tannbørsten er hennes beste venn om dagen.

Og når Martine ikke har det så bra får hun komme inn til mamma og pappa litt…
Del innlegget mitt

2 thoughts on “Lille julaften.

  1. Aw..koselig bilder:D Alltid like kos å være med jentene mine ;* Og julaften gleder jeg meg til! Martine’s første jul!:) Hihi…
    Ikke alle får være med bestissen sin på julaften nei:D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *