Er jeg helt sprø som allerede har shoppet inn sko til babyen?

Da jeg kjøpte snekkerbuksen på La Redoute kom jeg over to par sko som bare smeltet mors skogale hjerte.. Jeg har sett på disse skoene fler ganger, og nå var dem til og med på tilbud! Og siden jeg allerede skulle kjøpe snekkerbuksen, kunne jeg vel «hive» med disse?

Veldig kjekke når dem mørke blå er varme og foret inni, mens dem lyseblå er litt tynnere.. Vet med erfaring at sko ikke bli så mye brukt før dem kan gå.. MEN kanskje en gang innimellom? I tillegg var jo det ene paret i str 20, og det brukte Martine da hun startet å gå =)

Har kjøpt inn endel nytt babytøy om dagen.. KLØR i fingrene.. Haha.. Noen som vil se??

Del innlegget mitt

6 thoughts on “Lillegutts nye sko

  1. Ja seff vil vi se bebissklær :)
    Kajsa hadde tuuusenvis av sko før hun kunne gå ;) Sånne tynne søte stoffsko er jo så herlig på de bittesmå!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *