Tenk, nå er Matias 10 mnd og et par uker.. 1årsdagen nærmer seg med stormskritt, og det er litt rart å tenke på.. 1 år allerede. Jeg husker jeg var høygravid, en haaug med svangerskapsplager, gikk på skole, tok eksamen, hadde SYK spenning i hele 2 uker over tiden… Det føles som det var igår..

Matias er frisk igjen! Jippi.. Litt snørrete, surklete og noe hoste er det alltids, men det er blirr en del av vår normale hverdag. Med astmamedisiner fungerer han igjen greit..:) Ingenting er bedre enn det..

Utviklingen er enorm på denne tiden.. Vi ser nye ting hver eneste dag.. Han står selv nå, og er veldig kry over det. Han slipper henda, heiser dem opp i lufta og rister av stolthet.. Han har også tatt sine første steg.. Så det er nok ikke så lenge før han går på alvor nå! Han roper på «pappa» hele tiden.. Og sier hade og vinker.. Han kan også si mamma, selvom det til sin fars store glede går mest i «pappa».. Han elsker å leke borte BØ og sier også «æteeee.. Eeeehh BØØØ» så ler han seg skakk..

Det er ingen tvil om at denne tiden er koselig.. Han er en veldig aktiv gutt, så her er det full fart fra morgen til kveld.. Han river ned alt han finner i vinduskarmer og på border.. Og jeg som trodde Martine ikke gjorde dette fordi vi var så flinke med å si nei!? Vel, det har vi jammen gjort denne gangen å..

Matias begynner å få mer og mer personlighet og det er moro! Jeg er så glad i denne lille godklumpen min at jeg noenganger ikke klarer å skjønne det selv.. Matias og Martine er rett og slett det beste som noen gang har hendt meg!:)

Også må jeg til slutt slenge med noen herlige ord fra Martine.. Hun klarer ikke å si alle ordene helt rene, men vi jobber og jobber med saken…

Paraply: ParaFLY
Kakao: kakaii
Emilie: Emili
Eple: Pleple
Skalla/dunket borti: Skunka
Smeller: Smelter
Å skru: Skru`n

Er maange flere.. Men kommer ikke på flere i farta.. Men tror jeg skal skrive ned litt og litt som jeg kommer på.. Er jo moro i tiden som kommer å ha :)

Del innlegget mitt

10 thoughts on “Lillegutts utvikling

 1.  Ja de vokser til i rekordfart.. Ja, hver alder har sin sjarm. Virkelig.. Det er jo så kos når dem er bittesmå.. Men så er det veldig gøy når dem begynner å gå, prate osv.. MEN så er jo denne 3årsalderen helt utrolig morosm også!:)

  Haha, herlige tantebarnet ditt!:)

  Hihi tuusen takk fine du :D

 2. Så herlig! Så stor han har blitt! Og Martine også! :) Det er fint å se alt det nye de lærer :) Gleder meg til den tiden med Oliver også :)Hehe, de er skjønne når de er 2-3 år, har et tantebarn som blir 3 i juli… Han pleier å trykke seg inn mellom sofaen og veggen og når han sitter fast roper han: MAMMA, JEG FITTER FAST!!!
  Hahaha hærlig!!
  Også sier han til meg med sint utrykk i ansiktet: DU ER IKKE MAMMAEN MIN!
  :D nyyyydelig :D

  Åååh som jeg gleder meg :D herlige små du har Veronica, jeg er helt betatt av de :) <3

 3. Tida flyt fort gitt!:) Ingen tvil om det.. Synes ikke det er lenge siden jeg kjøpte dåpsgave til Matias! Å nå vokser han jaggu te:) To fantastisk herlige barn dere har <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *