Huset begynner å bli ett hjem nå. Før jeg flyttet inn tenkte jeg at det ikke ble noe problem å fylle opp alle rommene, for vi hadde jo så mye! Og det var jo sant. Alle rommene ble fylt opp, MEN kun med de store møblene. Hva med alt som skal på vegger, pynt på border/vindubrettet, hyller osv. Det manglet vi ja. Soverommet begynner heldigvis å nærme seg ferdig. Har tilført litt nye ting, men mangler to ting som skal opp på veggen. Så når dette er gjort får dere såklart se bilde. Soverommet til Martine er også en av dem rommene som snart er ferdig. Skal litt mer opp på veggene der også. Pluss at jeg skal få bilder inn i alle rammer.Så er det alle dem andre rommene. Lekerommet er snart ferdig. Mens stua og spisestua mangler mye! Gah, jeg føler meg tom for ideèr. Men det kommer seg etterhvert. Vi har begynt å fylle opp vegger og hyller med litt småting vi kjøper underveis. For billig er det ikke! Dette må kjøpes litt og litt. Jeg gleder meg virkelig til vi har det fint overalt med pynt og bilder på vegger. Selvom jeg da fortsatt kommer til å gjøre om hele tiden. Hehe.
Så kommer spm. Blir man egentlig helt ferdig med å innrede hjemmet? Føler du at du er helt ferdig? Og hvor lenge har du evt bodd der du bor?

Del innlegget mitt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *