Til mandag skal jeg til frisøren. Skal klippe det litt. Få litt sveis. Men hva skal jeg gjøre..?!? Vil kansje beholde lengden, men bare klippe det litt mer «opp». Kansje jeg skal ha litt kortere skrålugg igjen? Hmm. Skal også farge/stripe det. Men hvordan?

Legger til noen bilder her av hvordan jeg har hatt det tidligere. Trykk på bildet så får du se det større!:)


Nr 1 og 2
Nr 3 og 4

Nr 5 og 6

Nr 7 og 8

Nr 9
Hadde satt pris på litt tilbakemld fra dere der ute, hva dere syntes jeg burde gjøre? Nr 1,2,3,4,5,6,7,8 eller 9? Eller kansje noe nytt?
Del innlegget mitt

15 thoughts on “Litt hjelp ang frisørtime

 1. synes fortsatt alr på nr 5 er fint, og det vet jeg du kler.
  Tenkte jeg skulle gjøre det samme strakt, bare jeg gjør det jo selv da :P hehe

  Hvordangår det ellers da jenta mi?

  Kiss Kiss fra VeroniuZ

 2. jepp det er det jeg har nå. hehe. bare nå er det grodd litt ettervekst + at fargene har falmet litt. men bilde i hederen min er sånn jeg så ut :)på nr 5 har jeg mørkt under og masse lyse / mørk blonde /lyse brune striper over. :)

  Liker striper best. helt klart. får litt nyanser

 3. Enig med nr 5 :) Litt kort sidelugg kledde du kjempe bra :) Jeg synes man ikke nødvendigvis trenger mørkt under og lyst oppå, men heller legge inn litt mørke og litt lyse striper sammen :) Da får man en fin miks :)

 4. Du kler 5 best, og mørkt under er ikke ut, begynner og komme inn igjen nå, og jeg skal ha det snart igjen,

  Kiss kiss fra VeroniuZ <3

 5. Takk for tilbakemld folkens :D Ja likte egentlig nr 5 ganske godt. Bare der har jeg mørkt hår under, og det er kansje litt ut? hehe..

  Bob tror jeg nok ikke det blir på meg gitt. hehe.. Da kommer jeg te å savne lengden og nå har jeg prøvd å spare leenge her. hehe :)

  Er jo egentlig ett alternativ til. Bilde som er i headeren min :)

 6. Hei.

  Jeg også heller mot nr 5, spør også frisøren, de vet jo hvordan klippe og farge etter hva du kler og ikke bare hva som er hipt nå.

  Regner med at det kommer før og ette bilder, blir spendene :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *