I slutten av desember fikk vi endelig fikset litt opp på soverommet. Fytti, så mye det gjør! Man er jo ikke akkuart så mye på soverommet, men det man kansje ikke alltid tenker på er at det faktisk er der man slapper av. Der kobler man av og skal «roe» seg før hverdagen starter på`n igjen. Og dersom rommet ditt er rotete, skrikende og ukoselig er det ikke alltid man klarer å roe seg 100% innvendig heller. Helt sant!

Det merket jeg godt etter vi begynte å fikse opp soverommet. Jeg elsker å gå å legge meg i ett rolig og varmt soverom. Kunne legge seg ned å slappe av. DIGG!

De faste leserene fikk jo med seg forandringen som jeg skrev om HER. Som jeg sa da var vi jo ikke helt ferdig med innredningen. Vi har fått inn litt småting til som jeg har lovt å vise dere. Litt på etterskudd, men sånn er det noenganger..:)

Jeg skal være med på bildene mamma! Her ser dere kommoden vi har fått opp foran sengen

Før hadde vi kun dem hvite panelgardinene. Nå har vi endelig fått opp brune gariner foran dem hvite.. Slik det skal være :)

Senga har fått en hærlig pute med ett søtt budskap! «Let`s spend the night together!!»

På veggen har vi endelig fått opp knaggen vi for lenge siden kjøpte. Og rammehylle..

Take a closer look


På rammehyllen var planen å ha 3 slike brune rammer. Men så kom jeg over albumet vårt fra Zakynthos, og syntes det passet så bra der. Fargene kræsjer ikke, slik som det ser ut til på bildet! Så er det sakt.. Denne hærlige knaggen skal vi etterhvert fylle med litt dill som passer inn. «Family, all becuase to people fell in love». VIKTIG budskap :)

Bak dette garderobskapet skjuler alle Veronika sine skatter seg.. Mohahha!


Vil dere ha en sniktitt? Veeldig mye god plass til klær og sko! Helt ærlig er hele skapet godt fylt opp. Både med sko og klær :)

Ja hvem husker skoinnlegget mitt? Her får du oversikten over alle mine sko.. hehe. Har kansje kommet litt fler i samlingen etter den tid men.. ta en titt!

Prøvde å pynte litt på kommoden, men gav rett og slett opp. For er Martine i vår seng flyr hu bort til kommoden å drar det ned! Spiser litt på det og river litt i det. Hehe!:)

Del innlegget mitt

7 thoughts on “Litt mer soverom..

  1. åååh så flott soverommet har blitt!den puta var kjempe søt. og likte det du har gjort med den hylla. det blek jempe søtt med det albumet der ^¨

    ingen som skal si at du ikke har sko hvertfall! hehe kjkt å ha, så har man flere ting å matche med ;)

  2. Stillig!!! Måtte bare kommentere hvor så søt Martine var på bildene! ;) Ligger henslengt på senga og så en til der hun titter i speilet fra senga.. SÅ søt!! ;P

  3. Så flink du er snupp! <3 Gleder meg til jeg kan lage garderobe i huset mitt etterhvert å!! Få orden på skoa mine! Det er igrunn det jeg savner mest nå!:p

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *