Fredag tok jeg og Martine turen opp til mamman min, så vi fikk baket litt og brukt opp de siste eplene. Vi lagde 2 runde eplekaker og en langform med eplekake (dobbel oppskrift). De ble nydelige. Siden vi skulle fryse dem måtte vi lage kake og ikke pai. Jeg prøvde da ut den nydelige oppskriften jeg fikk tips om her på siden min. Og må bare si TAKK, for den var nydelig, og det samme syntes mamma også. Resten av kvelden brukte vi på å spise hjemmelagdet pizza og se filmen «confessions of a shopaholic». Kjempe bra film. Midt i blinken for meg. Hehe.


Mamman min skreller epler


Martine godkjenner at maskinen funker som de skal.


Klar for ovnen


Ferdig varm eplekake

Lørdag dro vi alle 3 til byn en tur. Jeg og Kristoffer fikk klipt oss og fikset oss litt på håret. Deilig å få stusset det litt igjen. Vi gikk en stund rundt å kikket. Vi kjøpte inn babycall til Martine. Den var bare helt genial! Og jeg anbefaler den på det sterkeste. Så mange nyttige funksjoner.. Les mer om den her. Vi kjøpte inn litt småtteri vi trengte, pluss en innflyttningsgave til Stine-Elise og Atle som har fått seg rekkehusleilighet. Vi kjøpte da en stor, hvit lykt med ett lyse brunt kubelys inni. Pluss en liten tullegave. 2 brannvarselsbatterier.


Bildet tatt i dag, og har ikke fikset meg på håret, men her ser dere hvordan det ser ut :)

Vi dro hjem og laget oss chicken tondori til middag, før vi dro avgårde for å besøke Stine-Elise og Atle for første gang i den nye leiligheten. De er ikke helt ferdig med å pusse opp, men vi satt i loftstue som var ferdig. Nydelig leilghet. Rundt 170 kvm tilsammen. 3 etg. Kjempe fint var det alså.. Planen var jo å gille, men pga dårlig vær kokte vi oss pølser med brød. Enkelt, men veldig deilig ja. Martine la vi i reisesenga på ett annet rom. Vi satt og skravlet og koset oss lenge før vi dro hjemover. Tror vel kl ble rundt 24.00- 01.00. Siden vi nettop har kjøpt hus alle sammen ble det endel snakk om oppussing osv. Veldig greit å dele erfaringer og tips. Takk for en kjempe koselig kveld.!.


Klare for besøk

Søndag, i dag har jeg koset meg sammen med den lille familien min. Vi gikk oss en god tur og heldig som vi var kom solen opp akkuart i det vi gikk tur. Etter turen satt vi ute en stund, mens Martine sov i vognen sin. For noen dager siden var vi på besøk til mamma og pappa. Da klarte Kristoffer og dulte borti en lysstake som sto på bordet hos mamma. Lysstaken falt og knuste. Jeg skjønner ikke hva det er med oss om dagen? De siste ukene har vi klart å knuse SÅ mye. Sikkert 6-7 glass har gått i gulvet. Pynteting/kjøkkenting og en ølflakse. Har vi fått med oss noen ulykke tru? Men tilbake til saken. Når vi var i byn på lørdag fant vi de samme lysstakene (var 3pk i forskjellige str) på bohus. Bare for morrosyld kjøpte vi inn nye lysstaker. Og i dag pakket vi de inn og laget ett søtt kort ved siden av. Mamma syntes dette var veldig morsomt, siden hun aldri hadde trodd vi kom til å kjøpe inn nye. Haha. Kristoffer laget deilige pitapizzaer. Veldig godt og veldig enkelt. Martine er i seng, og resten av kvelden skal vi bruke på kjærestekos og sofakos.


Ut på tur, aldri sur


Kristoffer klar for å gi pakke og kort til mamman min


Mamma åpner pakke, mens pappa koser med Martine


Pitabrød i bunn, pizzafyll, kjøttdeig (med tacokrydder), ost, permasanost og pesto. DIGG

Og ENDELIG er Anne kommet hjem fra 2ukers ferie!! JIPPII.. Hu har jeg SAVNA endel kan du tru..

Del innlegget mitt

6 thoughts on “Litt updates fra helgen.

  1. får jeg lov å godkjenne det du skreiv på bloggen min sånn at alle ser det ? ;p hehe

    men det er koselig :)

    ser også ut som du har hatt en strålende helg :D

    Hvis jeg lurer på hva jeg skal ha til middag kan jeg også bare komme innom siden din.. masse forskjellig som ser super namme ut :D

  2. Åsså skriveru om meg til SIST!? Jeg skulle vært førstesideoppslag lissom! haha neida:p
    Meen vi sees en dag til uka håper jeg?;) Må spørre deg om no også..:D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *