4 dager siden sist blogginnlegg…. Det må vel nesten være rekord? Iallefall på en god stund.. Forrige innlegg sier vel sitt om hvorfor min aktive blogging plutselig tok slutt.. Her i huset er det bryllupsforberedelser fra jeg står opp, og langt til utpå natten.. Bryllupsbloggen prøver jeg å oppdatere med det meste jeg gjør, men til og med den har jeg ikke hatt 100 % tid til.. Jeg syntes den er veldig grei å blogge i om dagen, da jeg også bruker den som en «oppslagsbok» for meg selv ved bruk av etikettene. Pluss at det er deilig å få tømt hue for dem tingene som er gjort.. I natt ble vi endelig helt ferdig med de 51 programkortene og de 51 bordkortene. Deilig å få det unnagjort, da jeg har valgt å legge litt arbeid i dem. Bare bordkortene brukte jeg vel rundt 5-6 timer på.

Om under 1 uke går jeg inn denne kirken som ugift, og kommer ut som gift!

Jeg har vært i Oslo med denne hærlige arbeidskollegaen å fikset litt ting før bryllupet :D

Mye er i boks til den store dagen, men er også en lang liste over hva som må gjøres denne siste uken også.. Tenk at om bare 6 dager er vi gift! Endelig har jeg og min forlover Anne funnet drømmekjolen til henne. Vi har jo kikket etter den siden september i fjor, og ble litt stresset nå siden det var så kort tid igjen. Men NÅ er det funnet, og den er rett og slett nydelig! Sydd om etter hennes form, en virkelig prinsessekjole!

For å kose oss litt har vi koset oss med frokost sammen før vi har vært på kjolejakt. Her fikk Martine pute i stolen for å sitte litt høyere..

Tante vil ikke bli tatt bilde av så tidlig på morgningen..

Frokost hos tante er deiilig vettu

Visakortet brenner om dagen, og postkassa er full av pakker… Men morro er det!

Over til noe heelt annet.. I dag fikk vi en liten avkobling.. Vi var nemlig i 1årsburdagen til Thea Emilie. Rebekka hadde gjort det så fint med pynt av hele stuen! Skikkelig jentebursdag var det. Det var fler barn der, og dem lekte godt isammen. Martine og Thea Emilie har jo fått veldig god kontakt, og det er så søtt å se på. Dem kjenner hverandre godt igjen hver gang dem møtes. Dem satt å koset seg med pølse til mat og brus i koppene. Høydepungtet var vel da dem ble satt i hver sin stol med masse kaker foran seg. Da satt dem å koset seg, mens dem snakket litt og kommuniserte på sin måte med hverandre..

Martine fikk musefletter i håret for første gang..

Thea syntes det var veldig deilig med brus. Snille pappaen!

Martine og Thea Emilie er begge veeldig glad i ballonger.. Eller «ong» som Martine så fint kaller det

Flinke mammaen disket opp med en haug med kaker

Så var det kaketid.. Dette så jo veldig rent og pent ut.. Helt til….


Dem var ferdige.. Da så det ikke fult så rent og pent ut. Men godt tror jeg det var..

Det var en kjempe koselig dag, og en veeldig god avkobling for oss.. Vi gleder oss masse til å være sammen med hele den hærlige familien fremover. SÅ koselig at dem endelig bor her i området :D

Fremover kan jeg nok ikke love dere så hyppige blogginnlegg som jeg vanligvis har. Jeg kan nesten heller love dere at det blir minimalt med blogging frem til 30.06. Jeg syntes jeg igrunn er ganske flink hvis jeg får presset inn noen innlegg frem til lørdag. Tirsdagen etter drar vi på bryllupsreise til Bulgaria, og kommer ikke hjem før 30.06… :) Hektiske tider, men fyy så kos det blir :)

Del innlegget mitt

2 thoughts on “Livstegn

  1. Det er nok mer enn nok å gjøre med bryllupsforb. så synes det er godt gjort å rekke en oppdatering :)

    Hadde jeg bodd nærmere så hadde jeg kommet i kriken altså :) Hadde til og med tatt på meg penkjolen :)

    Lykke til i allefall :D Ha et fantastisk bryllup!!! :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *