Ja, i dag blir det ikke stort mer enn et livstegn fra oss. Formen er pyton, og sofaen har vært min beste venn i hele dag. Kvalmen er for fult tilbake, og hodepinen har sniket seg innom.. Så i dag har jeg ligget under teppe med rullegardiner igjen og slappet av..

Siden jeg passer litt ekstra på om dagen, prøvde jeg å få tak i legen min.. Noe som var lettere sakt enn gjort. Telefonnettet var nede, så jeg fikk ikke muligheten til å komme igjennom i telefontiden. Legekontoret kunne ikke hjelpe meg så mye, så jeg tok en tlf til føden.. Jeg fikk komme opp på en kontroll, noe som var betryggende. Med magesmerter, hodepine og kvalme skal man alltid være litt forsiktig..

Martine koser med lillebror.. Hun har koset seg hos mormor i dag..

Jeg ble lagt til registrering av en søt jordmor. Babyen hadde det bra, og da ble mammahjertet glad.. Deretter møtte jeg legen som skulle vurdere meg.. En eldre mann, som i grunn ikke var så veldig interessert i å høre om alt jeg hadde å si.. Så jeg føler vel at jeg ikke fikk helt frem hvorfor jeg var bekymret. Han tok en 5 sek ultralydundersøkelse som tilsa at babyen hadde det fint, og det var nok fostervann.. Han sa at jeg var frisk som en fisk og at jeg ikke trengte bekymre meg…

Jeg fikk ingen papirer og spurte derfor etter BT verdiene, slik at jeg kunne gi dem til legen.. Fikk meg da en overraskelse når jeg så at mitt BT var på 148/89.. Det har ligget på 110/60 i begynnelsen, og økt opp til 120/80 den siste tiden. Men dette var litt høyt syntes nå jeg.. Med Martine hadde jeg et BT på 140/90 når jeg ble innlagt. Det er nok ikke farlig enda, men det at han kalte det «helt fint» gjør meg en smule bekymret.. Spor av protein var ikke så farlig mente han (har hatt det på tidligere kontroller), så fikk ikke noe konkret svar på om det var det denne gangen.. Alt er nok helt normalt og greit… MEN kjenner jeg mister litt tilliten når jeg opplever slik. Og at han i det hele tatt ikke gadd å notere seg det..

Siden jeg har hatt svangerskapsforgiftning en gang før, og fordi jeg har lest en del om det ser jeg jo at legen kanskje ikke har tatt meg helt på alvor?… For dem som har lyst kan dere lese om svangerskapsforgiftning her.

Fremover ser jeg nok litt ann formen, og tar det mest mulig med ro.. Og skulle jeg føle meg mer uvel, eller at dette ikke går over tar jeg nok kontakt på ny.. Men som sakt, så tror jeg nok alt er helt fint. Er nok bare kroppen som er litt sliten om dagen..

Del innlegget mitt

5 thoughts on “Livstegn….

 1. For en lege! Synes mange som jobber innen helsesektoren tar for lett på ting! For de er det kanskje hverdagen, men deres pasienter har andre tanker og alt er nytt der! Huff! Men håper iallefall formen din blir bedre og at dere får bedre behadling neste gang :)

 2. Uff! Det der hørtes ganske så skummelt ut :-S Kjenner jeg ikke får veldig lyst på barn når jeg leser alt en fort kan måtte gå gjennom… Lykke til videre, krysser fingrene for at du slipper flere problemer!

 3. stol på deg selv og magefølelsen din.. hvis du føler at alt ikke er som det skal og er bekymret så ikke gi det før du blir tatt på alvor.. sykehuset og leger gjør alt alt for mange feil… lykke til å stå på ditt..
  håper alt er bra og at alt går bra :)

 4. Hørtes ikke ut som en lege som tar vordrende mødres bekymringer på alvor. noe han egentlig burde gjøre. hvordan vi føler oss har mye å si for den lille i magen også.

  håper du føler deg bedre igjen snart. men fortsett å lytte til kroppens signaler. det er du som kjenner kroppen din best.:)

  vil forresten anbefale deg å ta en liten titt på bloggen min nå ;)

  stor klem fra Linn beae <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *