Etterbildene er jaggu ikke klare enda da vi ikke startet på dette rommet engang.. Men mange har etterlyst hvordan loftstuen vår ser ut, mens jeg stadig nevner i innlegg ang barnerommene at ungene har en egen loftstue der de har det meste av leker osv..
Men planer for dette rommet har jeg! Alt skal grunnes såklart.. Tak, lister, dører og karmer skal som i alle andre rom males hvite.. Veggene skal få en noe mørkere farge (usikker på farge enda, men snuser på kaffe latte, sandfarger osv).. Dette blir jo litt av en jobb siden dere ser at hele rommet er panel.. Og panel tar lang tid å male! Og for ikke å snakke om vaskejobben før man kan begynne å male.. Gulvet er jeg fortsatt litt usikker på. Har tenkt litt på å male, men usikker på om det blir noe fint da dette er glatt belegg. Det kan jo byttes, men som jeg skrev i innlegget til Matias har vi vurdert å bytte på gulv på rommene ungene bruker først om noen år, da dem enda er litt små og gulvet kan få sitt preg av det.. 
Som dere ser er panelet nokså «lyst». Dette er fordi det ble lutet da det ble bygget i 97. Derfor må vi jo også først vaske vekk all lut før vi maler. Ellers vil malingen bare «koke» og bli stygg.. MEN jeg har tatt mange store rom i dette huset nå og begynner faktisk å glede meg litt til dette rommet også..
Det positive med rommet er at det er mange «småtak» og «småvegger» som gjør at man kan ta litt pauser underveis. Eks i stuen vår nede er det jo et EVIG langt tak.. Og da blir det automatisk mye tyngre da man ikke kan ta «litt og litt»…
Jeg har litt etter litt begynt å se for meg hvordan jeg vil innrede dette rommet.. Det skal være fokus på at barna skal ha det som «lekestue», men at det også kan brukes som en «tvstue». Derfor har vi kjøpt sovesofa så man også kan ha gjester på besøk. Ungene elsker også å lage «seng» mens dem ser på barnetv.. Stuen skal være stilren og fin å se på, MEN den skal også være barnesikker. Tv skal opp på veggen, det skal ikke være kommoder og skaper som ikke er 100% festet og sikret. Glassskaper og pynt er uaktuelt osv. Her skal ungene kunne leke alene helt trygt uten en voksen tilstede :)
Når dere ser dette rommet? Får dere noen akutte tanker om hvordan dere ville innredet og malet det?

// Dette innlegget er forhåndslaget og planlagt publisert da jeg for øyeblikket er i Tyrkia //

Del innlegget mitt

2 thoughts on “Loftstuen FØR

  1. Ja! Jeg ville malt veggene i en gråtone, fargen «Valmuefrø» fra Jotun, og så ville jeg hatt hvite lister. Det hadde også vært stilig å ha gulvet fortsatt rutete, men i mørk grå/svarte toner. F.eks. et nytt belegg da det er genialt med barn;-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *