Først og fremst får jeg bare beklage lite blogging den siste tiden. Det har vært mye å gjøre i det siste.. Spesielt i forhold til åpningen av MUM photography. Vi har hatt stor respons og mye tilbakemld, noe som er supermoro! Studio er i bruk så og si hver dag, og det er gøy! Men det blir jo mye jobb da det ligger en stor redigeringsjobb i etterkant.:)

Uansett, over til London.. Jeg lar bildene si sitt, også tilfører jeg litt underveis..

Anne fikk jo brev undervies.. Her er dem:

 Dagen startet rundt kl 09.. Jeg satte klar kofferten med et brev oppå. Jeg sto klar med kamera og bombanderte Anne med å ringe og ringe og ringe.. Etter 3 ganger tok en trøtt Anne tlf.. «Du må komme ut litt Anne» sa jeg..

 Ut i dyna kom Anne (halveis i søvne..) «Hva er detta for no`?» sa hun.. Bare åpne brevet du, svarte jeg.. Hun ble ganske satt ut og forklarte meg at dette kunne desverre ikke være med på siden hun skulle på jobb. Gleden ble stor da jeg fortalte henne at det skulle hun ikke…
 Anne ble litt småstressa men jeg betrygget henne med at hun hadde godt tid.. Vi satte på ovnen og skulle lage baguetter. Men der gikk strømmen.. Så da ble det sjokokuler istedet. Haha!

 Etter et par timer PINING hjemme hos henne var hun overbevist om at vi skulle på hyttetur! Hun ble ganske sjokket da hennes kamerat Fredrik dukket opp på døren for å gi oss kyss til dit vi skulle.. Hun fikk nytt brev og hun var SÅ nysgjerrig..

 Vi stoppet innom butikken og kjøpte med litt snack og et par cidere.. Nå skulle jenteturen begynne. Jeg og Fredrik tullet med Anne og forberedte henne på en LANG tur.. Hun var en smule nervøs..

 Da vi kjørte inn mot Torp trodde hun dette kun var enda en spøk, men ble mer og mer nervøs når vi nærmet seg.. Hun kom på at man kunne jo fly til Danmark uten pass! På flyplassen fikk hun et nytt brev..

 Der var jammen passet hennes, boardingpass og en lapp med beskjed om at vi nå skulle til LONDON!

 Jentene er godt på plass på flyet. Begge er en smule redd for å fly så vi ble nok litt underholdning for resten av flyet.. Haha! Btw: overse den veldig «bad hairdayen..»

 Jeg hadde planer om å få masse ut av denne dagen.. Men etter å ha surret endel og vært innom det meste av tog, undergrunner, overgrunnen osv fant vi tillutt hotellet.. Gleden var stor da hotellet var et SYKT fint hotell. Litt slitne var vi, men Anne.. Hu var i LYKKERUS.. Det kan dere kanskje se..?

 Vi stellet oss litt og var klar for en bedre middag :)

 Vi koset oss med biff på restauranten på hotellet. Nydelig mat..

 Og hva er vel venninetur uten litt vin..?

 Vi koset oss i baren på hotellet før vi hadde tenkt å ta turen ut. MEN vi var så slitne begge to at vi ikke kom lengre enn på hotellrommet.. Klokken var jo alt blitt litt..

 Vi startet heller fredagen tidlig med en god engelsk frokost. Og FY for en deilig te…

 Vi funderte nokså lenge på hvordan vi skulle legge opp dagen. Vi skulle jo på mamma mia musikal kl 17. Og det å dra med seg så mye poser på musikal ble veldig slitsomt..

 Gleden var derfor stor når vi fant primark bare 5 min unna der vi bodde. Vi gikk litt besjerk (trodde vi..)

 På vei tilbake slappet vi av med litt god lunch.. Pasta og lasange..

 Vi fikk lagt fra oss dagens fangst, stelt oss litt før vi satte kursen inn til London igjen.. Vi så en fantastisk mamma mia musikal. HERLIG!!!

 Noe av dagens fangst.. Tøfler…

 Vi dro tilbake til hotellet og freset oss litt opp før vi dro ut å spiste mat..

 Og etter denne herlige musikalen var jeg i lykkerus også gitt!

Lørdag.. En ny dag med ny herlig frokost.. FØR…

 Og ETTER… Hihi!
 Så var det bare å sette kursen inn mot London igjen. Denne dagen tok vi taxi direkte til madame tussaud.

 UTROLIG kule taxier.. Digget dem!
 Vel inne på madame tussaud fikk jeg møte nissen! JIPPI..

 Det er ikke hver dag vi får pelle denne mannen i nesa.. Haha
 Anne prøver å få David ut av Victoria sine armer..

 Aii, aii aiii
 Want some tee?…

 Trenger jeg skrive noe her..?
 eller her..?

 Og siden alle som har vært på dette stedet har bilde med Britney kunne ikke jeg være noe unntak..:P

 Så lekte vi oss litt med speilene..
 !!!!!
 På dette stedet fikk vi også gå inne i et spøkelseshus! Vi fikk sitte i «taxier» og se på «England igjennom årene».. Og ikke minst fikk vi se superherofilm i 4D i en STOR sal. Vanvittig kult!

 Pen…?
 Da vi ferdig på dette stedet tok vi turen ned til oxford street. For nå ventet det mer shopping..!

 Og vips tok vi enda mer av! HJELPES…

 Og da fant vi ut at taxi var det lureste alternativet.. Vi tok jo tog til der vi bodde (croydon).. Og da røyk jo de posene hele tiden.. PAPIRPOSER liksom. Gjett om vi ble irritert da.. Fikk noen rare blikk! Vi fikk også gjenntagende spm om vi hadde ranet butikken..

Så kom jo hovedproblemet.. Vi skulle få med alt hjem! Jeg bestilte 15 kg ekstra bagasje.. Og etter LANG tid fikk jeg denne kofferten igjen.. Da vi kom på flyplassen tidlig på søndag fikk vi den «nydelige» beskjeden om at mine 25 kilo måtte fordeles i 2 kofferten (selvom begge 15kgene sto på meg..) Vi måtte derfor åpne denne kofferten! KJØPE ny koffert og stable over.. Siden de var så dyre valgte jeg den minste.. Og jaggu var det ikke nok plass.. 1 kg overvekt.. Ja da gadd vi ikke mer, så da betalte vi 200 kr for den ene kg! SÅ sære alså.. Ryanair er ikke til å anbefale der… Etter over 1 time her fikk vi plutselig dårlig tid.. Vi måtte derfor spurte siste del (etter innsjekkingen som tok LANG tid..). Vi rakk heldigvis flyet som var litt forsinket.. Og vi kom oss trygt på norsk jord..

FOR en herlig tur.. Både jeg og Anne er noen surrehøner.. Men da får vi bare enda mer å le av i ettertid.. Haha! En ting er sikkert. London er til å anbefale..!:)

Del innlegget mitt

9 thoughts on “Londontur -bilderas-

  1. Åh, så ut som en skikkelig herlig tur! Mange morsomme bilder og gjett om jeg hadde elska og blitt med på shoppinga da! :-D ryanair er skikkelig sære ja, omg. Tror je ghadde kommet til å stappa 1 kg klær nedi håndveska eller under genseren jeg ass. Skjønner ikke hvorfor det skal være så sykt på grammet med de der. Men men, TUR ble det :) hihi

    Kjempegøy å lese at det går så bra med MUM-photography også! Hadde vært veldig gøy å testa dere når gullet mitt kommer :)

    Ha en fin dag:)

  2. Så utrolig snill du er!! Tenk å få en sånn overrakelse da!! Skulle ønske noen gjorde dette for meg:) Men sikkert vel fortjent for din gode venninne altså:) Hehe. *Hinte til mannen kanskje, siden jeg fyller 30 år neste måned??*

  3. Var i london i høst, og kjøpte ekstra baggasje. Da er det lurt å ta med en bag hjemmefra (på turen ned har man som regel god plass i kofferten) som man bruker på hjemturen i tillegg.. Den bagen trenger jo ikke ha de samme måla som håndbaggasjen, bare holde 15 kilo så vi fikk handlet masse uten problemer! Et tips til neste gang du skal reise! ;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *