Beklager lite blogging de siste dagene.. Har gått litt i ett ja..:) Ikke alle dager som er like.. I går hadde jeg en fantastisk dag sammen med Rebekka! Vi dro inn til Oslo for å se på klippene som skal komme på tv om bare 2 1/2 uke!! Var veldig gøy å se Rebekka på skjermen ja..:) Var endel klipp dem hadde tatt bort, men bra blir det uansett. Når vi først skulle til Oslo tok vi også en skikkelig jentetur samtidig. Fytti så mye vi fikk gjort på bare en dag.. Mer om dette kommer senere..

Her søkte jeg på «unge mødre» på google og fikk opp bildet unge mødre tok av Rebekka og Thea Emilie når dem var i Oslo på treff med unge mødre.. SØTE :D Er så glad i de to hærlighetene her!

I dag er det 75årsbursdag for min kjære bestemor som står på timeplanen. Vi er nå stelt og klare for en koselig dag med familie og venner. Kvelden blir nok tilbringt med noen venner.. Litt usikker enda, så vi får ta en time av gangen.. Hehe! Her tar vi nemlig ikke en dag av gangen nei..

Klar for fest..:)

Btw… Noen som er interesert i å se videoblogg om hvordan lage hårbånd av sitt eget hår? Slik jeg har på bildet her!!? Veldig kult, og veldig lett..

Vil du vite?…
Del innlegget mitt

7 thoughts on “Lørdagen er kommet…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *