Fjern ordbekreftelsen!

Veldig mange av mine lesere har jo gjort dette for lenge siden. Men siden mange nye bloggere ikke har fått med seg dette enda velger jeg å sette dette som tipset idag! Får også masse spm fra folk som gjerne vil begynne å blogge, og da er det greit med slike tips.

Ordbekreftelse er rett og slett en tekst som kommer opp etter du har kommentert, der man må bekrefte teksen ved å skrive den selv. Skriver du feil får du heller ikke kommentert.

Ordbekreftelse er noe som er utrolig irriterende. Når folk kommenterer en blogg, vil dem gjerne gjøre det i full fart. Men det å måtte bruke lang tid på ordbekreftelse er noe som gjør at folk ikke orker ta seg bryet med å kommentere.. Fjerner du den er du hakke nærmere fler kommentarer!

Slik gjør du……

Gå på «innstillinger«

Deretter på «kommentarer»

Nederst på siden huker du av for «nei» til «ordbekreftelse». Trykk lagre, og du er ferdig.

Slike små forandringer tar lite tid, men gjør en stor forskjell på din blogg! Her på innstillinger er det mye som kan fikses på. Les deg frem og koos deg :D
Del innlegget mitt

3 thoughts on “Lørdagens bloggtips #4

  1. ENIG!
    Håper ALLE kan gjøre det nå! Har skjedd flere ganger jeg har skrevet kommentar, men heller bare droppet å poste den for å slippe ordbekreftelsen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *