Jeg kan ikke akkurat klage på dette været. Det kunne kanskje ha vært litt mer snø for barnas del så dem kunne aket.. Men temperaturen er jo helt nydelig!! Og siden vi alle hadde fri i dag tok vi en uteformiddag.. Vi har jo en god liste over ting som skal gjøres på huset. Og vi har et mål om å klare å få ferdig mange av punktene innen sommeren (værste fall etter sommeren)..

PS: Martine har plukket ut uteantrekket helt selv.. Kremt..

Så i dag begynte Kristoffer på å feste isolasjonsplatene til muren på huset. Når vi drenerte isolerte vi samtidig.. Og nå i ettertid må platene festet slik at vi kan pusse oppå dem.. Pussejobben må vi vente med til det blir litt varmere.. Så foreløpig må vi leve med grønt hus og blå plater under (der muren er..) Ikke mye fint, men det blir nok bra til slutt..:)

Da vi drenerte fikk vi samtidig rettet ut gården og fjernet et STORT tre i gårdsplassen. Det ble SÅ mye bedre.. Dere skal få se et helhetsbilde i en senere anledning.:) Det treet var MANGE meter høyt så nå ligger det jo en del kvist/grener/stubber og ikke minst en SVÆR rot igjen. Så min jobb i dag var å få lempet dette på tilhengeren slik at vi kan få kjørt det vekk..

Barna koset seg også ute. Martine husket og hjalp pappa med hammeren.. Matias sov og ellers satt i vognen å så på mamma. Herlig!

Vi trakk oss inn i varmen igjen når ettermiddagen kom snikende.. Både barnas farmor, bestefar og mormor var innom å hilset på. KJEMPE koselig! Martine ble med mine foreldre hjem for overnatting. Da var hun helt i hundre.. Så kvelden nå er blitt tilbringt med lille Matias, pizza og kos..

 Farmor og Matias..

Nå skal Matias i seng (mannen legger han i skrivende øyeblikk). Mens jeg og mannen skal se på en skikkelig morsom film og rett og slett nyte hverandres selskap :) Det er godt innimellom det!

Her kommer noen detaljer fra vår julefriestue ikveld..:

Ha en flott lørdagskveld! :)
Del innlegget mitt

8 thoughts on “Lørdagsjobb og lørdagskos..

  1. heei :) 

    så flotte bilder! 
    Jeg har nevnt deg i bloggen min idag ^^ ta gjerne en titt ..
    ha en fiiin kveld videre! 

  2. Så deilig å få brukt dagen til noe og samtidig kost seg! Jeg jobber extra denne helgen, så det blir ikke så mye tid til overs.. men litt ekstra penger til kos senere da :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *