Velkommen desember, og velkommen til Kaos med kjærlighet sin store julekalender!

Er dere klare for et variert og flott utvalg premier HVER dag frem til julaften? Dette er første året jeg kaster meg på denne «trenden», og er derfor veldig spent på responsen. Jeg har i år jobbet masse med kalenderen, for å komme frem til de beste premiene som vil falle i smak hos ulike grupper lesere.

//Sponset premie

Luke 1

Luke1

//Karmemeju Calm Balm 02, 100 ml   //Pai Fragonia & Sea Buckthorn Instant Hand Therapy Cream

Når vi åpner den aller første luken i årets julekalender finner vi noen favorittprodukter fra nettbutikken Skinlove. Vinneren av dagens luke vil få tilsendt den fantastiske calm balm fra Karmemeju (les innlegget mitt om den her) og den gode håndkremen fra pai (les mer om denne her). Dette er produkter vi har testet mye ut i det siste, og som har gitt oss store resultater. Nettopp derfor er dette produkter jeg ønsker å dele videre med en heldig vinner der ute. Balmen (som jeg også kaller mirakelproduktet) redder vinteren her hjemme, da Matias er mye plaget av tør og sår hud rundt munn. Denne lindrer, reparerer OG er helt naturlig. Håndkremen er redningen hos Martine på vinteren, da hun er plaget av tørre hender.
Jeg har en vennine med atopisk hånd, som hadde prøvd ALT. Jeg gav henne mild såpe (fra Skinlove), denne håndkremen og balmen. Etter en uke var eksemet så og si borte!

Med andre ord – dette er helt klart noen av favorittene fra Skinlove! (Selvom jeg også er avhengig av blandet annet ansiktsproduktene). Skinlove sine produkter får jeg virkelig ikke snakket nok om! De gir oss trygge og sikre produkter, som har en vanvittig god virkning. Alle produktene er ferske, og det er nettop derfor de kan levers uten tilsetningsstoffer. Virkelig en anbefaling til årets julegave. Se deres julegavetilbud HER. Er du usikker på hvilke produkter du bør kjøpe, så send dem en mail. De har bred kunnskap og mye erfaring.

Skinlove drives av disse to flotte damene:

IMG_2989_1

Vi ønsket oss gode kvalitetsprodukter som samtidig var rene, naturlige og ufarlige.
Vi ville ha kremer, sminke og sjampo som vi med god samvittighet kunne utsette huden vår for.
Vi var lei av å søke gjennom hele verdensveven for å finne produkter som tilfredsstilte disse kravene.
Vi var lei av uforutsette toll-og fraktkostnader.
Vi ønsket et enkelt og helhetlig nettsted hvor alt var lagt til rette for problemfri handel med naturlige og trygge skjønnhetsprodukter.

Og slik ble Skinlove til –
Med bred erfaring fra helsevesenet i kombinasjon med salg og markedsføring, ønsker teamet bak Skinlove å tilby et rikt utvalg av produkter basert på en kjærlighet til skjønnhetsprodukter og helse – uten kompromiss.

1

For å melde deg på:

Legg igjen en kommentar i dette innlegget og fortell meg om du har prøvd ut skinlove sine produkter tidligere.
Hva er evt din erfaing?

Vinneren blir trukket i morgen! Lykke til :)

Del innlegget mitt

130 thoughts on “LUKE 1 – Skinlove

 1. Jeg har ikke prøvd produktene før, men har lest mye om dem på både din og Rebekkas blogg og har veldig lyst til å prøve dem. Men har så sensetiv hud, at jeg er lei av å kjøpe produkter som jeg må gi bort fordi jeg ikke tåler dem.. Så hadde vært super kjekt å vinne for å få testet, før jeg evt kjøper mer..

 2. Har aldri prøvd ut produktene selv, men hørt mye positivt om de så har veldig lyst til og prøve de selv :):)

 3. Hei. Har ikke prøvet pai før, men kunne gjerne tenke meg det,hørt utrolig mye positivt om det:)

 4. Har prøvd ut øyekrem og ansiktskrem og er veldig fornøyd med dem! Hadde vært helt topp å vinne calm balm og håndkrem!

  Hilsen Beate

 5. Eg har ikkje prøvd produkta før, sjølv om det har frista meg fleire gonger med dine anbefalinger. Virker jo veldig bra:)

 6. Jeg går siste året på førskolelærerstudiet, og er plaget med atopisk eksem på denne tiden av året. Jeg har prøvd mange produkter fra både apotek og andre hudpleiesalonger uten hell. Derfor hadde det vært på tide å prøve skinlove sine produkter, for å se om et rent og naturlig produkt hadde gitt et bra resultat :)

 7. Har aldri prøvd disse produktene. Jeg jobber i barnehage og plages veldig med såre hender, så hadde vært perfekt å vunnet

 8. Jeg elsker alt av skinlove! Jeg bruker en del av produktene deres selv, og har kjøpt inn kun produkter fra skinlove til lille jenta mi som kommer i starten av januar. Hun kommer til å bli en ekte skinlove-baby!
  I tillegg ELSKER jeg kundebehandlingen de har på nettsiden sin. Chat med de som jobber der, og plutselig har du en prøve eller fire i postkassen, for å kunne teste ut produkter og farger før bestilling.

  Jeg har de siste årene vært plaget med eksem på hendene, da jeg jobber som sykepleier og det blir en del håndvask og spriting i løpet av en dag. Hadde derfor passet perfekt med disse produktene :)

 9. hei! Har ei lita snuppe som e plaga med eksem og tørr hud.
  Spennende produkter :)
  ha ei fin før juls tid :)
  hilsen Kari-Ann

 10. Jeg har prøvd ulike produkter fra skinlove og min favoritt er ansiktsoljen fra pai ♡
  Har i det siste fått noe eksemlignende på tommelen, så det hadde vært perfekt å vinne mirakelkremen, for å se om den funker! Bruker en krem fra apoteket nå, men det tar jo såå lang tid før den blir bra igjen, så hadde vært spennende å se hvor fort skinlove fikser problemet! Jeg har virkelig troa!:)

 11. Aldri prøvd skinlove sine produkter, men nå fikk jeg virkelig lyst. Sliter konstant med tørre hender på vinteren grunnet all håndspriten på jobb. Og mannen sliter med en form for eksem, så dette hadde virkelig vært midt i blinken. Krysser armer og bein ☺

 12. Hei! Jeg har ikke prøvd disse produktene, men både jeg og jentungen på 3 sliter med mye tørr hud, og kunne gjerne tenke oss å prøve ut skinlove

 13. Har prøvd pai fuktighetskrem, ansiktskrem og sminkefjerner, og er veldig fornøyd med disse produktene! Ønsker også å prøve de andre produktene i serien :)

 14. Jeg har prøvd Suki dagkrem, som jeg fikk i gave og var veldig fornøyd med den. Den varte gjennom dagen og var drøy i bruk. En god stund siden den ble tom nå, så det hadde vært fantastisk å vinne Skinlove-produkter :)
  Ha en fin adventstid :)
  mvh Elizabet

 15. Jeg har ikke prøvd dem, men sett både du og Rebekka har skrytt veldig av dem. Og jeg har veldig lyst til å vinne dem slik at jeg kan få testet dem ut :)

 16. Jeg har prøvd sminkefjerner, dagkrem og øyekrem fra skinlove, og er superfornøyd. Gode produkter som varer lenge og ikke minst VIRKER ;)

 17. Har prøvd en del av produktene. Er kjempefornøyd med kvaliteten, er bare ikke så komfortabel med lukten på produktene. Men den håndkremen har jeg aldri prøvd, så den kunne vært gøy å prøve!

 18. Hei:-) Aldri prøvd produktene, er litt skeptisk på å kjøpe nye produkter, kjøper det jeg er trygg på og det er litt kjedelig for kan gå glipp av mye bra. Disse produktene høres veldig bra ut, nesten for godt til å være sant, hehe. Men jeg er veldig nysgjerrig og har VELDIG lyst å prøve skinlove:)

 19. Har aldri prøvd produktene før, men har veldig lyst å prøve :D Kjempeartig med kalender på bloggen!

 20. Jeg har ikke prøv det ut enda.. men sendte en mail til dem, fordi jeg sliter sann med tørr hud på hendene om vinteren, da fikk jeg svar ganske fort og ble henvist til din blogg :-) Jeg har lest både dine og Rebekka sine erfaringer, og kunne godt tenkt meg å testet det ut selv, da jeg er en jente på 16 år som har noen kviser i ansiktet. Håper jeg får muligheten til å teste dette ut. Både i ansiktet og på de tørre hendene mine :-)

 21. Jeg har ikke prøvd disse produktene før, men sliter med kuldeeksem så ønsker veldig gjerne å prøve. Så krysser fingrene og håper på det beste. :D

 22. Har prøvd flere av ansiktsproduktene fra Pai, og Suki, og veldig fornøyd med disse. Kunne tenkt meg å prøve enda mer av Skinlove sine produkter.

 23. Har dessverre aldri prøvd skinlove produktene, selv om jeg har hatt lyst. Så krysser fingrene for at jeg vinner denne :)

 24. Jeg har kjempelyst til å prøve! Har flekkvise partier med tørr hud, så hvis kremen virker blir jeg kjempehappy

 25. Jeg har akkurat bestillt meg skinlove sine hudprodukter og gleder meg til å prøve :) Har bare hørt om gode erfaringer så jeg håper på det jeg også :)

 26. Har aldri prøvd disse produktene så ønsker veldig gjerne å prøve dem. Så håper på vinner lykke :)

 27. Har prøvd calm balmen på mine små som også blir snart røde rundt munn og på haker. Virkelig god, så ønsker oss påfyll :)

 28. Jeg har ikke prøvd Skinlove, men har lest mye positivt om dem. Tommel opp for naturlige produkter til kroppens største organ!

 29. Jeg har ikke prøvd disse produktene før og er derfor veldig interessert! Jeg går høygravid med termin om 4 dager og det hadde vært herlig å kunne bruke noen litt ordentlige produkter på huden sin etter fødsel :-)

 30. Jeg har flere av produktene og karameju er det beste pleieproduktet jeg noen gang har prøvd! Jeg har prøvd over 30 kremer til tørre hender (både med og uten resept fea lege!) og det første som noen gang har hjulpet er karameju balmen. Å vinne dette ville være den beste adventsgaven!!! Krysser det som krysses kan for at jeg skal vinne :)

 31. Jeg er veldig fornøyd med babyproduktene fra skinlove! Kan anbefales! Trygt og godt å bruke på en liten barnekropp! Skulle veldig gjerne vunnet dagens gave i kalenderen din Veronica:))

 32. har dessverre ikke prøvd de, men har veldig lyst å teste de ut etter å lest om skinlove produktene både hos deg og fru mæla

 33. Har ikke prøvd produktene, men kan absolutt tenke meg at de fungerer bra! Skulle gjerne prøvd Pai, da vi som arbeider i helsevesenet er spesielt utsatt for tørre hender med tanke på hånddesinfeksjon og lignende :)

 34. Skulle gjerne ha prøvd de til ungene som har eksem, dattera mi har veldig mye eksem på hendene, og minstemann har i fjeset.

 35. Ikke prøvd ut noen av produktene, men har veldig lyst til å prøve dem ut da jeg har hørt bare positivt om dem! Krysser fingrene! :)

 36. Jeg har aldri fått prøvd produktene til SkinLove før, men jeg har hatt veldig lyst å prøve de:)

 37. har aldri prøvd produktene men ville testa balmen på min barnehagejente som sliter med såre og sprukne lepper i kulda og håndkremen ville jeg gitt min mor som har prøvd «alt» mot eksemen sin..

 38. Jeg har ikke prøvd, men har tenkt tanken flere ganger da jeg er fast leser hos både deg og frumæla! Jeg er student, så penger er ikke akkuratt noe jeg har overflod av, og derfor har jeg ikke klart å ta meg råd til å kjøpe noen produkter av dem enda. Men håper vinnerlykken er på min side i dag :) Hvis ikke vet jeg hva jeg skal ønske meg til jul! Synes virkelig det er skummelt hvor mye «møkk» man får i seg gjennom skjønnhetsprodukter!

 39. Hei! Jeg har aldri prøvd noen av produktene. Har vurdert å prøve siden jeg er ekstremt plaget med atopisk eksem, men syntes de er litt dyre, for er jo ikke sikkert de funker på min plaget hud.
  Men hadde vært helt topp å vinne. Så kan jeg jo se om de funker på meg!

 40. Jeg har brukt flere av ansiktsproduktene fra Pai Skincare – og jeg elsker de! Har hatt lyst til å prøve flere produkter fra skinlove, men lommeboka er ikke alltid på min side ettersom jeg er student. Produkter til hendene ville vært helt perfekt, da jeg sliter med tørre hender nå på vinteren.

 41. Jeg har prøvd noen av Pai produktene tidligere og vært veldig fornøyd, men jeg har ikke prøvd disse to så det kunne vært spennende :)

 42. jeg har ikke prøvd skinlove sine produkter tidligere da jeg synes det blir litt dyrt, men jeg sliter selv med atopisk eksem og nå på vinterhalvåret er det ekstra ille
  *krysser fingrene*

 43. Har aldri prøvd disse produktene, men kunne veldig godt tenkt meg å prøve de ut..har selv problemer
  med huden i kulden..og kunne tenke meg en god krem til lillegutt til vinteren. Et stort pluss at det er trygge og sunne produkter :)

 44. Jeg har aldri prøvd Skinlove, men kunne virkelig tenkt meg å prøve disse produktene! Går rundt å venter på en liten en (termin i dag), så å vinne disse produktene hadde vært helt fantastisk, nå som jeg prøver å bli mer bevisst på å bruke produkter som er naturlige.

 45. Jeg har aldri prøvd disse produktene før, men har helt siden du begynte å skrive om dem hatt lyst på dem selv. Men denne gangen er det ikke til meg selv jeg vil vinne. Sønnen min har atopisk eksem, i ansikt og på armer. Tilogmed kortison tar ikke knekken på det, så det hadde vært interresant å prøvd noe naturlig og mildt for huden hans :) jeg prøver lykken!

 46. Så koselig med adventskalender :) Har jo lest og hørt mye om Skinlove, men har ikke fått prøvd produktene enda. Håper jeg vinner :)

  May Hilde

 47. Jeg har ikke prøvd produktene enda, men har i lang tid tenkt å gjøre det. Dette ville vært den perfekte starten :)

 48. Har ikke prøvd disse produktene, men har hørt masse positivt om de så kunne veldig gjerne tenkt meg til det:)

 49. Har ikke prøvd, men har en liten gutt med atopisk eksem, så kanskje det hadde fungert på ham? Har hørt masse bra om produktene, både her og på andre blogger:)

 50. Jeg har prøvd, og er veldig fornøyd. Gleder meg til å få blackfridaybestillingen i posten. Calm balm har jeg akkurat begynt å bruke, og liker den veldig godt. Redd for å miste den jeg har så en ekstra hadde vært topp :)

 51. Har hørt veldig mye positivt om disse produktene, og har lenge ønsket å prøve de ut selv. Håper derfor på å vinne nå, slik at også jeg kan få testet de ut ;)

 52. Jeg har prøvd ansiktsserien og er fornøyd med den! Men jeg har litt problemhud på hendene så dette hørtes fanatisk ut

 53. har ikke prøvd noe produkt derifra ennå, men ønsker veldig å prøve det etter å lest så masse om det gjennom bloggen din:)

 54. Har ikke prøvd produktene, men kunne tenkt meg til å prøve balmen på min sønn. Han har sensitiv hud, og er plaget med brannkopp på kinnet sitt hvert år når kulda setter inn.

 55. Jeg har ikke prøvd, men har ei jente på 5 med sensitiv hud som nupper og klør ved bruk av feil produkter. Har kjempelyst å prøve!

 56. Bruker calm balmen både på mine tørre hender og føtter og på min datter som sliter med tørr hud og eksen. Veldig førnøyd med den! Hadde vert så gøy å vinne og få prøve håndkremen også:)

 57. Eg har nylig starta å bruke disse produkta og er så langt veldig fornøyd. Svigerinna mi sliter med mye eksem og eg vil gjerne vinne slik at eg kan gje dessa produktene til ho!:)

 58. Har aldri prøvd produktene før, men sliter med det samme problemet som venninnen din, så det hadde vært utrolig kjekt å prøvt kremen og sett om den virket liket godt for meg som for venninnen din! :) I tillegg sliter jeg veldig med tørre og vonde lepper på vinteren, og en god calm balm hadde vært fantastisk! :) Satser virkelig på vinnerlykke! :)

 59. Jeg har bare hørt masse positivt om disse produktene, men aldri prøvd de selv. Så det hadde virkelig vært noe, å endelig få sjansen til :-)

 60. Hei! Har ikke prøvd disse produktene, men det står faktisk øverst på listen over hva jeg skulle prøve ut når jeg blir fri for div. produkter jeg har. Må nesten prøve de, etter alt det positive du skriver! :)

  Ha en superfin dag! :D

 61. Har ikke prøvd produktene før, men har lyst å prøve:) Sliter veldig med tørr hud som sprekker opp og blør på hendene nå på vinteren, så hadde vært artig å sett om disse produktene hjelper:)

 62. Jeg har ikke prøvd disse produktene, men jeg har en gutt som er ganske plaget av tørr hud rundt munnen som jeg gjerne vil teste på :) Takk til deg (og alle andre som har slike julekalendere) for alt arbeidet dere legger ned i dem! Ha en fin adventstid :)

 63. Jeg har ikke prøvd serien, men jeg sliter mye med tørrhet i ansiktet og på hender, og guttungen har eksem på hele kroppen så det hadde vært helt perfekt å vinne premien :)

 64. Jeg nylig kjøpt Earth mama <3 Angel baby produkter hos skinlove, men ikke rekt og prøve de enda ettersom prinsessa i magen lar vente på seg. Liker godt konseptet med rene produkter, og dette hadde vært midt i blinken- jeg sliter nemmelig veldig med tørre hender spesielt nå om vinteren, håper på vinnerlykke :))

 65. Har ikkje prøvd produkta endå, men etter de du skrive blir eg frista til å prøve, slite me tørr hud på hendene og tørre leppe så kanskje dissa produkta er løysinga? :)

 66. Hei hei,
  denne har jeg aldri prøvd før, men jeg er alltid ute etter produkter som er snille mot huden og jeg tror virkelig dette kunne vært noe.

  Håper du og din familie får en magisk førjulstid.
  klem
  -Maia

 67. Eg har nettopp kjøpt shampo og balsam fra skinlove, så langt veldig fornøyd. Kjøpte og våtserviettene som eg bruker på vår nyfødte gutt, kjempe fornøyd. Godt å tenke på at de ikke inneholder noe farlige stoffer.

 68. Jeg har ikke prøvd produktenenda, men har flere ganger vært inne på nettbutikken. Flere ganger kommet meg helt til check out for så å logge ut, det er jo litt kostbart. Hos oss driver vi med ett heller langvarig prosjekt om å kutte ut kjemikalier og tilsetningstoffer. Plast blir byttet et med gass, fleece med feks ull og mat prøver vi å lage mest mulig av rene produkter:) det er ikke gjort over natten og jeg har SÅ MYE Å LÆRE! Desverre har vi ikke invitert i nye produkter som kremer, såper, sminke osv så denne premien ville fått meg i gang der og:)

 69. Jeg har prøvd flere produkter fra Skinlove! Nå handler jeg såper og kremer kun derfra :) Jeg har eksem, veldig sensibel hud og tåler få produkter, men jeg har kun positive erfaringer med det jeg bruker fra Skinlove. Er tom for håndkrem nå, så det hadde passet bra med en ny og Calm-balm`en vil bli julegave, siden jeg har!

 70. Har kjøpt prøvepakken med mange små prøver og ble veldig overrasket over hvor bra dette virker å være. Kunne gjerne tenke meg å prøve ut mer, da jeg også har barn med atopisk eksem.

 71. Hei! Har aldri prøvd produktene derfra men kunne godt tenkte meg å prøve! Har en sensitiv og litt «vanskelig» hudtype og har problemer med å finne produkter som passer, så vil gjerne teste disse produktene du har i kalenderen!

 72. Jeg har ikke prøvd disse produktene enda. Men det hadde jo vært spennende å prøvd selv, om de er så gode som ryktene sier

  • Ser ikke ut som hele kommentaren min kom med… Men jeg har også en gutt med atopisk eksem, så denne pakken hadde jo vært midt i blinken til å starte med :)

 73. vi prøvde ut calm balm etter at du skrev om den sist og den fungerte bra! Vi vil gjerne teste flere produkter :)

 74. Hei,har ikke prøvd dette tidligere, men far i huset sliter veldig med tørre og sprukne hender ved temperaturskifte og om vinteren. Hadde vært gøy å se om denne hjelper :)

 75. Hei, jeg har ikke prøvd skinlove tidligere! Egentlig på grunn av min skepsis til alle type kremer. Men etter og ha lest masse omdem her hos deg og hos Rebekka, har jeg uteolig lyst og prøve meg frem. Normalt har jeg en god hud, som ikke trenger noe særlig med kremer, men nå som jeg er gravid og vinterkulden er kommet har jeg fått mangen røde nupper på hele beina og klør meg nesten til blods! Har prøvd forskellige kremer, men er akkurat likt, håper derfor og vinne disse i håp om at det hjelper!:)

 76. Hei =)
  Har ikke prøvd disse produktene selv =) Så disse vil æ gjærne ha, men i denne omgang ikke til meg selv, men til ei jente som er veldig plaget med atopisk eksem :-/

  Ha en strålende dag =) =)

 77. Hei!
  Har ikke prøvd produktene, men har veldig lyst til å prøve en av håndkremene, da jeg har utviklet ekstremt tørr hud på grunn av hånddesinfeksjonsbruk på sykepleierstudiet. Sliter så med å finne en krem som hjelper :/

 78. Jeg har ikke prøvd noen av produktene, men har akkurat fått misstanke om at lillebror på 1,5 år har fått eksem, så har veldig lyst å prøve produktene for å se om de hjelper på han.

  Mvh Anette

 79. Såå flott med kalender!! Moro! :))
  Har ikke prøvd skinlove men med litt sart hud på hender og i ansikt så er jeg veldig nysgjerrig på det! :)

 80. Jeg har ikke kjøpt noen produkter fra Skinlove, men jeg har brukt noen av merkene før. Liker veldig godt konseptet deres, så kommer nok til å handle derfra. :)

 81. Jeg har ikke prøvd produkter fra Skinlove tidligere, men etter mange anbefalinger må jeg si det frister veldig å prøve :)

 82. Så spennende og gøy :) jeg har prøvd pai ansiktrens, pai ansiktsvann, pai ansiktkrem og pai ansiktmaske. Skulle gjerne ha prøvd mer, er veldig fornøyd så langt. Dessuten har jeg en datter med veldig tørr hud, hadde vært gøy å testa kremen på henne .

 83. Jeg har aldri prøvd skinlove før, men har veldig lyst til å teste det ut.
  Har hørt masse positivt, så det hadde vært spennende å teste ut :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *