Før vi i det hele tatt startet på garderoberommet hadde jeg bestemt meg for å ha en stor og fin lyskrone i taket. Siden taket er nokså høyt på dette rommet vil en liten lyskrone bli litt «gjemt». Nå har jeg kikket her og der og blir IKKE klok på hvem man skal velge.. Akkurat nå står det mellom disse:
Lampe 1: Chateau takkrone fra bohus
Lampe 2: Montana takkrone fra skeidar
Lampe 3: Lisbeth Dahl lyskrone
Igrunn syntes jeg den i midten er finest og passer best til nettop dette rommet. Men såklart er dette den dyreste også.. Den hvite tror jeg «forsvinner» litt når såpass mye i rommet er hvit.. Og den i sølv kan kanskje bli litt hard. Så den i midten tror jeg er en passe mellomting mellom sølv og hvit. Samtidig som det er mest «massiv». 
Jeg får ta meg en «runde» å se dem i butikken og bestemme meg deretter..
Hvem ville du valgt?
Del innlegget mitt

13 thoughts on “Lyskronedilemma….

  1. Hehe, jeg ville valgt den hvite jeg. Men det er sikkert bare fordi jeg er så lei av vår som er sølv :p

    SV; Jeg gleeeder meg til vi begynner og se fremgang hos oss. Hvertfall når jeg ser bildene fra det som må være Det perfekte walk in closet hos dere!! Heldig du er som har en så flink mann!
    Aaaner ikke når, men vi har et lite håp om å være sånn ca ferdig innen to måneder. Vi har ribbet nesten alt, bortsett fra badene. De får stå som de er, og blir et senere prosjekt. Vi har revet parkett og tapet i hele huset. En stooor murpeis i kjellerstuen er revet. Kjøkkenet er revet og veggen mellom stue og kjøkken er revet for å få en mer åpen løsning. To vegger til soverommet er revet for å bygges opp på nytt. og sikringsskapet skal flyttes på sånn at vi kan gjøre gangen større. PUH! Henger du med…? En hel del ting skal gjøres.. Litt vel optimistiske kanskje :P Håper alt går etter planen :-)

  2. Aaaaah den i midten helt klart! Hvis vi hadde hatt råd ;) Hvis ikke ville jeg tatt nr 1.. Tror ikke det gjør noe om den blir «for hard», tror det hadde blitt kult :)
    Lykke til, gleder meg til se hvem det blir :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *