Ja alle har vel spist makaroni & ost? Før spiste jeg masse masse av det. Så enkelt og så godt. Og hvem har vel ikke blitt «vertet» opp av sin kjære med en god posjon makaroni & ost.

Men så kommer den dagen da. Hvor man rett og slett ikke orker tanken på mer makaroni. Eller noen er jo så gale at de aldri blir lei. Hehe. Men til saken her.. I går satt jeg og Kristoffer og funderte på hva vi skulle ha til middag/kveldsmat (kall det hva dere vil, siden kl var 21-22). Kristoffer kom på at makaroni & ost er det jo lenge siden vi har spist. Og det er det faktisk å. Kansje 2 år eller noe.

Krisoffer dro på butikken og laget deretter mat når han kom hjem. Han gjemte seg på kjøkkenet å sa at jeg ikke fikk lov til å snoke. Dette skulle være overaskelse. Hehe.. Og ja han laget makaroni & ost, men en liten vri. Ikke ante jeg at makaroni & ost kunne bli så godt?

Ser kansje ikke så digg ut, men det var veldig veldig godt ja.

Du trenger:
250 gr makaroni
100 gr cheddar ost
50 gr parmesan ost
3,5 dl melk
50 gr smør
30 gr hvetemel
Brødsmuler
Baconbiter

Slik gjør du:
Først koker du makaroni. Smelt smør i en panne og tilsett mel til en jevning. Under omrøring tilsetter du melk. Tilsett ost slik at sausen blir tykk og fin. Bland sausen og makaronien i en ildfast form. Deretter drysser du baconbiter og parmesanost. La den stå i ovnen ved 175 grader i ca 25 min (se når osten og bacon brunes). Ta en brødskive i brødristeren og dryss smuler av den over retten. Dersom du vil kan du ta på brødsmuler på retten før den går inn i ovnen, slik at de blir sprø og brunes sammen med retten.

Den ferdige retten
Dette var rett og slett nydelig. Fler som har smakt dette? Flink gutten min er!:)
Del innlegget mitt

5 thoughts on “Makaroni & ost

  1. ja egentlig veldig enig med deg men jeg har veldig mye, du har nok mindre enn meg hadde jeg hat bare litt hadde jeg å gått i bikini.. men eneste du ser på når du ser på meg er di liksom.. det så mye at det blir et blikkfang m en gang, ekkelt.. ingen som vil bort til jenta m alle strekkmerkene liksom om du skjønner hva jeg mener..

  2. tro du meg kroppen min ser ikke ut er en grund til at jeg måtte ha badrdrakt i steden for vanlig bikini har MASSE strekkmerker og ekkel løs hud på magen og strekkmerker på puppene:( du ser nok mye bedre ut enn meg skal jg love deg.. hater kroppen min nå. seriøst liksom tør ikke dra på stranna.

  3. mMM…det såg deilig ut:)

    Kan jeg spørre deg hvor du har kjøpt duken til barnevesignelsen?? altså den rosa løperen?? Finnest det samme i blå såfall??
    :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *