For ei lita stund siden flyttet mine besteforeldre fra et stort hus dem hadde bodd i over lang tid.. Og med flyttingen tømte dem også huset for ting dem ikke lengre hadde behov… Så da var det bare for meg å slå meg løs… Hele garasjen var full og det ble noen ekser med hjem ja.. Utrolig hvor mye flott disse bestemødrene har?..

Jeg fant mange skatter.. Og noen av disse var blandt annet dette:

Flotte pyntegjenstander!! Jeg ville «oppdatere» dem litt, og hva er vel lettere å oppdatere med enn litt spraymaling..:) Denne gangen ble det hvit!! Uteplassen ble igjen forvandlet til et oppussingsområde med søpleposer..:)

Resultatet ble rett og slett delikat…

Hva syntes du…?

Nå har klokken straks tre og jeg er ferdig med dagens fotoshoot. Så da er jeg kun hjemom for å skifte for nå er det jobb i hjemmesykepleien som står for tur. Permisjonen er ferdig og jeg skal på min andre
arbeidshelg etter permisjon. Rart, men litt godt å!:)


Btw.. Fått meg ny sveis.. Noen som vil se..?

Del innlegget mitt

12 thoughts on “«Makeover» med spray

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *