I går kveld gikk vi tom for maling og da stoppet siste finish av gangen helt opp. Jeg må male ferdig 2.strøket på veggene før jeg skal ta listene.. Så da startet vi på neste prosjekt..
Nemlig vårt karnap. Jeg har jo en drøm om å en gang få hvit tak, vinduer, lister og dører osv hele veien på kjøkkenet og stuen her. Men det er SÅ mye.. Og dermed MYE jobb.. Men et sted må man jo bare begynne? Så da ble det vårt karnap..
Før..
Dette ligger imellom stuen vår og kjøkkenet. Til nå har det blitt brukt til kosekrok med to stoler og kabeltrommel (se her..) Denne plassen har blitt brukt SÅ mye da mine foreldre bodde her og vi merker at vi følger den tradisjonen veldig greit. Her sitter vi om vi får kaffebesøk, her skjer påkledning på morgen og når vi skal ut.. Her samles vi alltid når det er «noe».. Så vi er jo veldig glad i denne plassen.. Eneste er at jeg såklart har kommet på en ide som jeg tror hadde blitt DØDSFLOTT i dette karnappet.. Men mannen er ikke helt enig.. Han er glad i det slik det er nå.. MEN.. Får jeg viljen min til slutt tru..?
Etter..
Jeg har i dag fått grunnet karnappet og nå venter mange strøk hvitmaling for å være det jevnt, fint og slitesterkt. Mannen flyr rundt med akryl og sparkel og passer på at det blir helt 100% (perfeksjonisten..) Dette blir dødsflott!
Sneek peek fra detalj i gangen som snart er ferdig!:
Under trappen..
Blir litt mye oppussing på bloggen om dagen. Men det er rett og slett fordi jeg har en ukes høstferie og har bestemt meg for å være effektiv denne uka! Jippi. Deilig å endelig få satt i gang her. Ikke alltid så mye tid til det med skole gitt..
Kvelden tilbringer vi nok i sofakroken med godt tv og hverandre. Litt avkobling trenger man midt oppi alt kaoset..
Slik er virkeligheten når man pusser opp..
Del innlegget mitt

6 thoughts on “Male karnap

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *