Ja, dere ventet kansje på denne overskriften? Og dem fleste kunne vel egentlig gjette seg til dagens overskrift. Ja, det stemmer.. Idag er min lille gullklump ett helt år! Det er så rart, så morro, så trist, så rørende.. Ja mye følelser rett og slett. Såklart har Martine vært i avisa. Både PD, Varden og TA. Desverre fikk dem ikke med bilde fra meg og Kristoffer idag, men da kommer det vel imorgen tenker jeg. Du kan iallefall se det fra oss HER og det fra resten HER.


Martine syntes IKKE det er noe morro med krone på. Derfor ble dette det beste bilde jeg klarte å ta.. På første bilde ser du den nydelige kronen farmor har laget..

I dag har jeg og Martine koset oss fra morgen til kveld. Jeg har hatt fri! Jeg har blitt spurt om å jobbe 2 ganger, men jeg har sakt nei. Idag ville jeg faktisk ha dagen sammen med lille jenta mi. Martine og jeg startet dagen med en god frokost. Deretter var det pynting av kaker og masse rydding/vasking. Kl 16.00 kom gjestene…

Kakebordet

Mamma laget nyydelig bløtekake som jeg og mamma pyntet.

Sommerfuglen måtte få en munn å!

Så laget jeg bamseform for første gang. Vell, øvelse gjør mester? Gikk tom for melis så siste rest ble tatt mens gjestene kom. STRESS..

Kristoffer laget sin vanlige NYDELIGE ostekake..

Anne laget en himmelsk eplekake, sammen med is. Bak står bestemors vidunderkake. Den er også kjempe god!

Banankake måtte til siden Martine elsker banan! Denne oppgaven fikk min mor

Jeg laget skikkelig jentebursdagmuffins!


Namnam.. Trykk på bildet for å se det større

Så måtte jeg jo såklart lage en egen kake KUN til Martine

Vi ble 17 mennesker, og det var kjempe koselig. Vi fikk pressa oss sammen i stua vår :) Jeg, mamma og Annie hadde laget mange gode kaker. Så kom bestemor med en god kake å! Så nok kaker ble det. Jeg koset meg med å pynte hele 4 kaker idag. Jeg har såklart mye å lære, men det kommer seg. Jeg elsker slikt! Martine var helt i hundre, og stoorkoset seg.. Og jeg skal si dere at kakespisingen var det største iløpet av hele dagen tror jeg. Hun fikk presset i seg sjokoladekake, banankake og bløtekake. Etter det satt hun helt stapp full i stolen sin med en stor og oppblåst mage. Haha! Masse pakker fikk hun også. Og oppakkingen var også veldig stas! Men Martine ville helst holde på en pakke hele tiden. Det å måtte legge pakka vekk, og ta frem en ny var aldri morro.. Hehe! Hun er såå søt..

Mamma måtte hjelpe til å blåse ut lyset..

Såå forsiktig da..

Men når vi hadde fått smakt litt på kaken tok hun helt av!


Martine blir sjemt bort av farmor med både brus og saft!

Martine fikk cdspiller (singalong. JIPPI), cder, lydcder, bøker, klær, penger, bamser, stresless, Stokke tripp trapp stol, leker osv. Husker nok ikke alt her nå.. Men kan lage en oppdatering etter barnebursdagen med alt hun har fått dersom dette er ønskelig. I tillegg hadde farmor nok engang lagt sjela si i gaven til Martine. Hun har nemlig strikket bunad og bunadjakke. Kjøpt inn skjorte og sløvsølje. Den var SÅ fin :) Bilde får dere se på 17mai!:)

Martine koser seg med noen av pakkene sine i sofan med tante og oldemor

Martine ler og koser seg med oldemor

Nå sitter jeg og Kristoffer i hver vår sofa og venter på at oppvaskmaskin skal bli ferdig, slik at den kan fylles opp nok engang. Mye oppvask blir det etter en slik dag. Martine har koset litt med mamman og pappan sin før hun sovnet som en stein. Forhåpentligvis sover hun godt inatt ja! Så nå er det bare å rydde, shoppe inn litt mer, bake litt mer SÅ er det nok en bursdag på lørdag. Da blir vi nærmere 18 stk. Det blir spennede! Og 8 barn. MORRO.

Dette står på benken her å venter på at oppvaskmaskinen skal bli ferdig med 1.runde..
Del innlegget mitt

7 thoughts on “Martine 1 år

 1. gratuler så masse med martine! flott feiring for en nydelig jente <3
  og så flinke dere har vært! baka å styra. ba,sekaka ble jo skikkelig fin! lyst til å vise meg litt også el? :P

  dere er utrolig hærlige alle sammen! skjønn famile på 3 ^^

 2. Gratulerer sååååå masse med den store jenta :D Fina sjøl <3
  Så ut som en kjempe bra feiring!!

  Mmmm,fikk veeeeldig lyst på kake nå asså ;) Beste jeg vet!!
  Flink du er med kaker da,imponert altså.

  Mange fine gaver fikk hun også,heldiggrisen det :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *