Ja, i dag er lille jenta vår ett halvt år allerede. Den tiden har gått fort alså, samtidig for jeg føler jeg har kjent denne hærlige skapningen i flere år. Hun spiser nå grøt til kvelds og noenganger til lunch. Fruktpurre og banan er også en stor favoritt. Vi prøver jo også litt frem med middagsglass nå, men hun brekker seg jo så fort jeg tar ett middagsglass i nærheten av henne. Huff. Men tenkte jeg skulle prøve meg på hjemmelagde middagsglass, kansje hun liker det? Ellers blir det mer og mer fart i lille snuppa. Legger jeg henne ned på gulvet, ligger hun plutselig ett helt annet sted i løpet av null komma niks. På en eller annen måte kommer hun seg avgårde. Sitte skal hun heel tiden, og hun sitter nå nesten selv. Eneste er at bena er litt for spennede, og derfor bøyer hun seg ned til de hele tiden. Jeg elsker min lille gullgruve, og gleder meg til enda fler gode mnd og år med henne fremover!


Min lille skatt

I dag har vi vært på barseltreff med jentene. Kjempe koselig. Vi koset oss med kyllingsalat og rundstykke. Frukt og kaker til dessert. Er så morro å se barna sammen. For før så bare lå de der, mens nå er de kjempe opptatt av hverandre og skravler og koser. Og innimellom blir det litt krangling og hyling over lekene. HAha! Så vi må følge litt med. Alle barna kosa seg med en episode «drømmehagen». Mange som ikke liker dette, men det er jo såå hærlig syntes nå jeg da.


Nelly (dattera til hun vi var hos) som nusser på Martine. (Martine prøver å fly på dette bildet.. haha)

Etter treffet fikk jeg ryddet og fikset i ett par timer før Anne kom, og vi skulle dra på handelsteve. På vei dit ringer kristoffer, og gjett hva? Denne gangen hadde vi fått riktig farge på sofan, men feil del. HUFF. Men Kristoffer dro opp å byttet den med engang, da han nå ville ha sofa! Hehe. Så nå tror jeg den er riktig. Får hjem å se snart. Meg og Anne hadde store planer om å ta karuseller på handelstevne i dag, men neiida. ØS PØS regn.. Så det ble heller litt bodkikking på oss! Etter handelstevne dro vi hjem til Anne for å stripe håret hennes. Etter en «grusom» time for Anne var alt håret ute i hetta, og klar for farging.. I skrivende øyeblikk står hun på badet og skyller ut hårfargen.. Spent ja..:) Og mens hun gjør det, fikk jeg litt tid til å blogge da vettu!:)


Før..


Jeg konsentrerer meg mens Anne hyler..


Da var alle stripene ute og fargen var satt i


Etter.:)

Del innlegget mitt

5 thoughts on “Martine 1/2 år!! + farging av hår

  1. Gratulerer med halveis til 1 år :D Tiden flyr fra oss…
    Tuppa mi haaata middagsglass i starten!! Så lagde hjemmelaget,i store mengder og frøys ned. Det er jo så lettvindt! Og smaker mye bedre syns jeg selv ;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *