Ja idag er vår kjære lille tulle allerede 3 mnd gammel. Det er helt utrolig å se hvor mye utviklingen er kommet på vei på disse 3 små mnd.. Hun «prater» som en foss hele dagen. Hun kan også «kjefte» om hun er misfornøyd. Nå kan man bare si «heei martine» så gliser hun fra øre til øre. I det siste har hun også begynt å flire/le litt. Det er så kos å se og høre på. Om kveldene sovner hun ca 20.00. Deretter våkner hun rundt kl 05/06 og skal ha mat. Så sovner hun igjen å våkner i 8/9 tiden. Da må hun ligge en halvtimes tid å ha en liten samtale med seg selv før hun står opp og starter dagen med ett godt måltid morsmelk :D

Igår var vi på 3 mnd kontroll med henne. Helsesøster undersøkte Martine og vi fikk beskjed om at vi hadde en fin og frisk jente. Sterk i nakken er hun også! Hun fikk også 2 vaksiner. Martine hylte og skreik værre enn verken jeg eller Kristoffer hadde hørt henne skrike før. Det var vondt det. Skal si det kan være lyd i hu når hu har vondt ja. Mor felte da også noen tårer. Huff, ikke morsomt å holde fast kroppen til babyen sin når hun hyler og helst vil sprelle fordi hun har vondt. Men etter sprøytene fikk hun masse trøst og litt pupp så sovnet hun. Så dagen igår brukte jeg kun til å kose og trøste Martine. Litt smågrinette var hun igår, men hun har fortsatt ikke fått noe feber eller bivirkninger av sprøytene.

Ved fødselen

Vekt: 3020 gr
Lengde: 50 cm
Hodeomkrets:33,5 cm

3 mnd
Vekt: 6150 gr
Lengde: 62 cm
Hodeomkrets: 39,1 cm

Del innlegget mitt

5 thoughts on “Martine 3 mnd

 1. Vet ikke helt hvordan de blir å sette meg i ganng. Men håper jeg har blitt litt mere moden til da, hadde jeg vært mer moden i går, ville de ha satt meg i gang med en gang..

  Håper bare det hele går ukomplisert for seg :)

 2. Martine er en veldig blid og fornøyd jente ja!:))

  Hehe ja er lov å være litt tåkete (skylde på ammetåka)

  Ja er ikke noe morsomt med den vaksina.. Men alle reagerer forskjellig. Noen bryr seg ikke i det hele tatt. Går nok så bra skal du se. Doblet vekten på 3 mnd ja!:) Ikke 2, men du skrev kansje bare feil?:) Emilie er jo bare helt nydelig hun å da!

 3. å gud… vi skulle vært på mnd kontroll i dag, men jeg glemte hele greia!! haha, snakk om å være tåkete…. Nå gruer jeg meg syyykt til hun skal få vaksine…. :-S

  Gratulerer med mnd, Martine!
  Dere har en nydelig liten prinsesse, Veronika :) doblet vekten sin på 2 mnd, ikke verst :-D

 4. Velkommen tilbake fra turen. Ser ut til at dere koste dere masse :) Sågodt å høre at alt var bra på kontrollen. Men kan ikke vært noe gøy å høre henne hyle slik. huff.. Men det vaskina må bli satt.
  Så bra gaven falt i smak også :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *