3 mars ble Martine 7 år. SOM tiden flyr. Og da er det på tide med en ny etikett «Martine 7-8 år». Det er så moro å kunne se tilbake på alle årene her på bloggen. Fra hu var inni magen og helt frem til nå. Jeg opprettet jo denne bloggen da jeg var gravid med Martine. Martine har også selv sittet å bladd igjennom side på side her på bloggen. Hun syntes det er SÅ stas å se tilbake på ferier, bursdager og hverdagsopplevelser vi har hatt med barna.

Natt til bursdagen fikk Martine ligge i senga sammen med meg. DET var stas! Vi våknet veldig tidlig begge to, og lå våkne en stund. Etter en halvtime sier hun at hun ikke klarte å sove, for hun var SÅ spent på bursdagen sin. Tenk den spenningen hun lå med inni seg! Jeg sto opp, mens hun kunne ligge å slappe av litt lengre. Hun lå trofast og spent i sengen og ventet på at vi skulle komme med frokost (fast tradisjon). Nede på kjøkkenet stekte vi rundstykker, pakket inn gaver og forberedte oss. Martine fikk alle sine favoritter servert. Rundstykker med nugatti, sjokolademuffins med lys og saft. Kristoffer hadde laget to gavekort til henne. Et på «tur til eventyrfabrikken» og et på «tur til fritidsparken». Disse kan hun bruke når hun vil. Nesten som et «vetokort». I gave fra oss (og hennes onkel) fikk hun ipad. Matias og Martine har hatt 1 ipad som dem har delt på. Vi har bevist kun hatt 1 ipad slik at de lærer seg å bytte på. Nå har jo Martine begynt på skolen og har flere skoleapper hun kan sitte med hjemme. Hun har også begynt å øve på skriving på data. Derfor følte vi at det var på tide å gi henne en egen. GJETT om hun ble glad! Dette hadde hun ikke forventet.

IMG_4155 IMG_4156 IMG_4162 IMG_4163 dUntitled eUntitled

Jeg ler av Martine! Noe av det morsomste med den nye ipaden er «siri». Hun kan sitte i evigheter å prate med Siri.

Martine; Siri, jeg har bursdag i dag.
Siri; Gratulerer med dagen. Dumt jeg ikke har gitt deg gave.
Martine; Jeg kan se film av Elsa og Anna.
Siri; Her er noen filmer av Elsa og Anna.
Martine; Hvor gammel er du Siri?
Siri; Vi snakker ikke om meg. La oss snakke om deg.

Osv..

Siden det var selveste bursdagen ville Martine pynte seg litt ekstra – og det fikk hun såklart!

bUntitled

Etter skolen fikk hun velge hva vi skulle bruke dagen på. Martine valgte «middag på Woken» og «bowling». På bowlingen fikk Martine en gave fra Matias. 2 solbriller som hun hadde ønsket seg! Ungene storkoste seg og var helt utslitt da de la hode på puta. I dag har vi feiret barnebursdag, mens i morgen venter familiebursdag. Mer om det kommer senere :)

cUntitled IMG_4203 aUntitled Untitled

Gratulerer så mye med dagen fine 7åringen vår. Du lyser opp hver en dag med dine kloke ord og din smittende latter.
Vi elsker deg himmelsk høyt Martine!

Del innlegget mitt

4 thoughts on “Martine 7 år!

  1. Hei. Håper du har mulighet til å svare på et spørsmål :) Har lest bloggen din i mange år og mener å huske at du har skrevet om noen produkter du brukte da du var gravid. F.eks en olje eller noe for å forhindre strekkmerker. Har lest frumæla sin blogg ca like lenge, så mulig jeg blander litt sammen og at det et hun som har skrevet om det. Men har skjønt såpass at dere er mye sammen,så kanskje du kan svare på det likevel :) husket du hva dette produktet heter,eller navnet på merket? Hadde blitt så veldig glad for svar! Ingrid.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *