Ja nå er vi noen dager uten nett igjen, så da blir det mobilblogg. Har nå fått utstyret til tv og internett. Så da håper jeg montøren kommer snart, dette har tatt sin tid ja. Men når jeg endelig får skikkelig internett får jeg blogget masse igjen, og også med filmer!

Bare den siste uken har Martine begynt å herme og snakke litt. Farmor har lært Martine å riste på hodet. Så nå om dagen sitter hun å smiler mens hun rister på hodet å sier «næ næ næ». Kristoffer øver hele tiden på at hun skal si pappa. Og her om dagen mens kristoffer leket med henne sa hun plutselig «pappan min». Vi ble begge to helt satt ut! Hørte du det samme som meg? Det beste av alt var at jeg fikk det på film! Jippi. Ellers har hun blitt flinkere og flinkere til å strekke ut hendene når hun skal opp til oss.

Nå ligger jeg og trultemor og leker mens hun prater og hyler og ler. Alt hun sier nå er «mapa papa pama » Hehe hu er bare så søt!

Del innlegget mitt

9 thoughts on “Martine begynner å herme!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *