Noe jeg syntes er fantastisk flott med Martine sin barnehage er bildene dem tar! De har opprettet en lukket gruppe på facebook der kun vi i familien har tilgang. Vi foreldre har godkjent at dem legger ut bilder og informasjon i denne gruppen så lenge den er lukket…

På tur med barnehagen…

Og hver mnd tikker det inn nye bilder. Det er alltid morro å sette seg ned å titte når det er kommet nye bilder. Vi får mndplan hver mnd med info om hva barna gjør/skal gjøre i bhg. Og ved å se på bildene får vi et innblikk i hvordan dem har hatt det. Barnehagen har vært utrolig flinke til å holde masse «fester». Både karneval, haloween, 16mai feiring og MYE mer.. Og dem tar da bilder fra dagen og legger det ut på gruppen. Kjempe morro å se hvordan dagen har vært..

Som alle andre barn går det opp og ned med hvordan Martine er i forhold til levering og henting. I perioder skyver hun oss unna og roper hade. Og nekter å dra hjem. I andre perioder hyler hun og skriker og vil ikke i barnehagen. Slike dager er såre.. På slike dager forlater man barnet sitt med en ekstra klump i magen.. Da er det alltid veldig trøst å se bilder av hvor flott hun har hatt det samme dagen, og hvor fort denne «lei seg» perioden varte.. Veldig godt å se tilbake på bilder også, for å trøste seg med at hun faktisk har det veldig bra!:) For selvom det som regel går over når vi går ut døren, får jo ikke vi som foreldre se dette. Og det kan ofte være litt vondt..

Martine bader i barnehagen august 2010

Har plukket noen bilder som barnehagen har tatt. Har prøvd mitt beste å skjerme dem andre barna med å klippe dem vekk..:)

August – oppstartsmnd..

Snuppa koser seg ute i hagen. Dette er fra noen regnværsdager så her er regndressen på..

September

Her er de på vei til den andre barnehagen, og Martine går selv.. På bilde nr 2 sykler hun mens de er på besøk i den andre barnehagen..

Oktober

På tur med barnehagen. På bilde nr 2 leker Martine på turnrommet under besøket i den andre barnehagen

November

Litt uklart da jeg har klipt vekk alle andre barna..:) Her maler dem, noe Martine elsker!

Desember

Her er Martine i full sving med en av barna som hun liker veeldig godt! De er så søte!

Januar

Igjen har jeg klipt ut kun Martine. Her står alle barna på en rekke å tegner på en skjerm. Herlige!

Februar

På tur igjen :)

Mars

Leker i sandkassen! På bilde nr 2 kjører Martine traktor, mens en barnehagevennine sitter i tilhengeren bak. Har klipt ut kun Martine her..

April

Koser seg i barnehagen

Mai

16 mai, og de feirer 17mai. Siden nesten alle glemte flagg har barna laget egne flagg..:)

Så er det bare juni igjen, så er barnehagen over for denne sesongen. Neste sesong begynner Martine i en ny og større barnehage rett borti gata. Det blir spennende med ny barnehage, men også veldig trist å forlate barnehagen hun nå er i. Hun har gått i en liten familiebarnehage, og da blir jo automatisk forholdet til både de ansatte og barna sterkere.. Fordelen med den nye barnehagen er at den nåværende barnehagen pleier å møte den kommede barnehagen ca 1 gang i uken om jeg ikke husker feil. Så Martine er godt kjent med både barnehagen, de ansatte og noen av barna i den nye barnehagen..:)

Del innlegget mitt

6 thoughts on “Martine i barnehagen..

  1. Så mange koselige bilder fra snuppa første år som bhg-jente :)

    I Kajsa`s bhg,har dem en flatskjerm på hver avdeling i garderoben,hvor bildene av barna og hva de har gjort den dagen rullerer over ved hentetid :)
    Utrolig koselig!

  2. Så gøy å kunne følge barna gjennom bilder på den måten :) For det er jo ikke så mye de kan fortelle selv ennå av det som skjer.

  3. Så koselig med bilder fra barnehagen! :)

    I gangen i vår barnehage er det vindu inn til de, som oftest er jeg glemt før jeg har tatt på meg skoene…. Det er en trøst :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *