I dag som jeg endelig hadde litt energi dro jeg å hentet Martine i barnehagen. Det er pappaen som har gjort dette den siste tiden da jeg rett og slett ikke har orket. Men i dag følte jeg meg kvikk, og da ville jeg bruke denne energien på lille snuppa vår..

Gullet mitt leker med mamman sin..

Martine ler! Hahhah…

Etter jeg hadde hentet henne dro vi avgårde til byn en tur for å handle inn bursdagsgave til Martines venninne Thea Emilie.. Hun har bursdag i helga, og GJETT om Martine gleder seg.. Og det å skulle kjøpe pakke til Thea var jo bare SÅ stas.. Vi fant en ting vi tror kommer til å falle i smak.. Martine snakket og snakket om gaven. Så det at hun røper seg på selve dagen er jeg ikke i tvil om. Haha! Godt dem ikke er så store at dem skjønner alt enda..

Mamma elsker jenta si!

Etter å ha funnet den perfekte gaven fant vi ut at vi skulle bruke litt tid og penger på noe fint til Martine.. Så derfor dro vi å shoppet klær til Martine. Nå er jo sommeren kommet for fult, og sommerklærne er funnet frem. MEN vi merket fort at den burde fylles opp litt.. Hun bruker jo nå 98/104 i str, så da var det på tide med litt nytt.. Martine fikk være med å plukke ut masse fint..:) Må le litt av henne da.. For hun må jo bruke 98/104 i overdeler. Og 92 blir nesten for stort til underdel.. Ei lang og tynn jente vi har ja!:):)

To skikkkelig søte shortser…

Shorts og singelett..

En jumpsuit og en kjole (kjolen er rosa, ser bare rød ut på bilde..)

Tøffe singletter med sløyfe på. Har brettet dem nederst så dere får se baksiden..

Sommerslige og tøffe tskjorter..

Hello kitty og mini mus! Dette er noe frøkna her ELSKER. Så dette ble såklart plukket ut av vesla selv…

Etter dette dro vi hjem, og kvelden har vi brukt sammen alle tre. Vi vet jo aldri når siste kveld som en familie på 3 blir.. Hehe. Mannen har laget deilig middag, og nå er det kos i armkroken på sofaen. Viktig å ikke bruke opp all den energien jeg har fått. For snart må den brukes til noe som virkelig man trenger energi til..

Martine koser med magen..:):) «Lille lilleblool komme snart….»

Ikke noe nytt på den fronten enda.. Jeg får litt stikkinger/murringer og sammentrekninger innimellom, men det dabber av med jevne mellomrom.. Så det er spennende.. Blir mye «ensformig» blogging her nå, men det er kanskje ikke så rart siden fødselen er så kort unna :D

Nice fødeansikt.. Kan ikke være lenge igjen nå?..:P Har til og med fødeflette i dag, så da må vel noe skje? Haha
Del innlegget mitt

2 thoughts on “Martine og mammadag..

  1. Så mye fint i gaderoben til Martine =)Godt å kose seg sammen nå. Er å sjekker hver dag nå for å se om noe har skjedd. Tenker på deg =)

  2. Så deilig med litt ekstra Martine kos da :))
    Mye flott hun har fått i dag!
    Likte godt de singletene med sløyfene på,fra HM?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *