På onsdag var vi på 6mnd kontroll med Martine. Hvem er nå 70,5 cm lang og veier 8300 gr. Lang og fin jente :-) Hun har utviklet seg mye og er utrolig hyper nå. Nå må det skje noe hele tiden. Vugga må nå pakkes vekk og lekegrinden må frem. Fisher price vippestolen bare setter hun seg opp i, så den må nok også snart legges vekk. Nå har jeg også pakket vekk str 62 i klær og tatt frem 74. Syntes det er så trist å legge bort alle de fine klærne jeg :'( men en god grunn til å ut å shoppe da :-D

På tirsdag var jeg og Martine på babytrall. Ett supert tilbud for mor og barn i perm. Martine syntes dette var veldig spennende. Til uken skal vi alle 3 på babysvømming. Det gleder vi oss masse til. De andre i barselgruppa skal også være med.

Eller har Martine flyttet inn på eget rom og det har gått kjempe bra. Hun sover som en stein og jeg ligger å hører på at hun snorker i babycallen :-) så nå skal jeg begynne på å innrede rommet til Martine ferdig. Det blir gøy!

Del innlegget mitt

5 thoughts on “Martine på 6mnd kontroll

  1. Gratulerer med 6mnd-jenta:)

    Så bra at hun trides å sove på eget rom. Kjenner jeg ikke er heeelt klar for å legge Linnea på rommet sitt enda, men må vel det snart :/

  2. Heisann :) Hvor lenge før barnevelsignelsen kjøpte du kjolen til Martine? Og hvordan gjorde du da i forhold til størrelsen? Jeg kjøpte kjole i dag, men var SÅ usikker på hvem størrelse hun skulle ha. Jeg kjøpte i 62 (hun har akkurat begynt å bruke det) også sa hu dama at de var litt store størrelsen, også kunne jeg bytte til 68 om den var for liten når det nærmer seg. Hun er jo 4 mnd når vi skal ha velsignelsen (11. oktober) og 68 er jo et halvt år!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *