Da kom dagen jeg hadde gruet meg til i lange tider. Forrige kontroll fikk jo Martine sprøyte, noe som ikke var så populært. Og siden hun aldri hadde grinet skikkelig før fikk jeg virkelig hørt det da hun fikk første sprøyte. Jeg felte noen tårer og viste rett og slett ikke hvor jeg skulle gjøre av meg.. Så derfor gikk jeg og gruet meg veldig til kontrollen i dag, siden hun i dag skulle få de samme sprøytene. Men det gikk kjempe bra! Såklart skrek hun da hun fikk sprøytene, men nå var det ikke så ille å høre på siden jeg har hørt henne skrike sånn fler ganger før. Denne gangen fikk Kristoffer æren av å holde fast Martine når sprøytene ble satt. Huff, det gjorde jeg sist.. Når sprøytene var tatt lå Martine å koset seg på fanget til pappan sin og vips så sovnet hun.. Kansje fordi hun ikke har sovet noe inatt. Rart det der. Akkuart som hun har skjønt at noe skulle skje i dag. For i natt har hun vært super urolig, men trøst.


Klar for å møte helsesøster


Her aner snuppa fred og ingen fare.. Helt til… den dumme sprøyta kommer..


En trøtt og sliten Martine..

Martine ble veid og målt i begynnelsen av timen i dag. Helsesøster så på oss med store øyne å sa: oii, nå må jeg si jenta deres har blitt stor ja. Hun hadde blitt 69 cm lang. Og kurven hun så jevnt har fulgt hadde plutselig skyti i været. Hun lå nå på den øverste linjen på «det normale». WOW. Ja alle sier at hun er blitt så lang, men jeg har jo såklart ikke lagt merke til dette. Vekta var helt perfekt. Nøyaktig på gjennomsnittet. 7950 gr. Hodeomkrets var 41,5 cm. Nå begynner jenta vår å bli stor… Husker det ikke er lenge siden jeg syntes hun hadde blitt såå stor fordi hun veide 4 kilo.. Helsesøster lekte litt med Martine og sa at vi hadde en frisk og rask jente. Alt var helt perfekt. Ny time i september. Da 6mnd kontroll, og heldigvis inge sprøyter..


Det å kle av og på er ett prosjekt for seg selv. Iallfall når Martine helst vil turne istedet..

Etter kontrollen tok vi turen til Rikke og hennes sønn Mikael. Hun hadde hatt dåp på søndag så hadde en haug med rester som vi koset oss med. Sandra og Kathrine var med også, og Sandra hadde med sin hærlige sønn Sakarias. Martine prøvde Mikael sin nye gåstol, og den falt virkelig i smak. Så en slik blir satt på ønskelisten ja..


Martine syntes gåstolen var spennede.. Kathrine til høyre. Dattera hennes var syk og hjemme med pappan sin i dag.


Sandra og Sakarias til venstre. Rikke og Mikael til høyre.

Dette var morsomt ja. Umulig å få kontakt med ungen…

I går laget vi en litt mindre sunn middag så i kveld har vi laget deilig og sunn middag. Ellers i kveld koser vi oss hjemme i sofan. Det som er litt deilig etter vi fikk Martine er at vi nå MÅ være litt hjemme og slappe av. Før var vi på farta hele tiden, og helt ærlig ble det litt slitsomt i lengen.


I går spiste vi hjemmelagde hamburgere av familiedeig. I dag spiste vi fylt torsk, poteter, raspet gullerøtter og hvit saus. Med karri såklart!. Naam

Del innlegget mitt

6 thoughts on “Martines 5 mndkontroll + barseltreff

  1. syntes egentlig ikke det er så lenge siden jeg var spent og fulgte med på når hun skulle bli født jeg. Nå er hun 5mnd allerede! Kjempe herlig jente du har :)

    Sånn stol tror jeg hun ville hatt det kjempe morsomt med, så du må nok invistere i altså :)

    Og jeg trodde ikke de hamburgerene heller var så usunne hvis dem er hjemmelaga ? hmm.. så kjempe godt ut begge rettene :)

  2. Ikke morro med vaksiner nei :/ Jeg gråt like mye som vesla mi,hver eneste gang… He he! Men kommer heldigvis godt ut av det :)
    Heistad Helsestasjon eller?
    Søte snuppa di vokser til :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *