I går fylte heimen seg opp av mange barn og mange foreldre. Vi skulle egentlig være 8 barn, men ble 6 pga litt sykdom osv.. Men det holdt i massevis med dem som var her! Fult liv..:)

Mor forbereder med å pynte kaker! Her ble det laget dobbelt opp med kaker, siden jeg ikke ville servere kakene fra ondag. Ikke alle som holdt seg noe gode så lenge.. Her pynter jeg kakeslottet som min bestemor har laget


Bestemor laget sjokoladeslott. Dette har hun laget til alle barnebarn siden vi var 1 år gammelt. Så var veldig morro å ha det til Martine (demmes oldebarn) også! Også laget tanta mi en hærlig bamsekake!

Men det var koselig.. Hærlig å se barna våre sammen. Alle barne fikk pølse, kake og brus/saft. Noen smakte på det for første gang, mens andre viste virkelig hva som ventet dem. Jeg så for meg ett bomba hjem når kvelden kom, men det var faktisk ikke så ille.. Etter bare 1/2 times tid var heimen ryddet og støsuget/vasket. Såklart har vi endel border og stoler som må flyttes hit og dit! Men sånn ellers etter selskapet var det ikke så ille.

Lillejenta klar for baby/barnefest!


Martine sjærer kake, og venter ikke med å ta en smakebit

Kaker er deilig. Var temlig rolig borte i hjørnet der Martine satt under mat og kaker..


De minste Martine og Thea Emilie (Til Rebekka) får smake på bru/saft med sugerør!

Noen pappaer sammen med barna.

Det var barn fra 9 mnd og opp til 3 år. Veldig kjekt, når dem største kunne leke litt sammen. Veldig morro er det å se at martine er blitt så stor jente at hun leker sammen med dem andre barna nå. I går krabbet hun rundt etter dem andre, og satt på lekerommet å lekte med dem. Men jeg merker at hun kan bli noe skremt om det blir for mye hyl og vræl rundt henne. Hehe! Men Thea (9 mnd) og Martine er jo dem som er mest like sånn i alder. Så kommer Emma da som er 5 mnd eldre enn Martine.

Emilie (3 år) og Leah (2 år) danser sammen. Dem hadde mye glede av hverandre..:)

Emma prøvde ofte å herme etter de største barna, og leke med dem. Men måtte innse at hun måtte leke alene. Når du blir litt større lille venn…

Dette kan du tru var morro. Lekegrinden er alltid ett morsomt sted å leke for dem eldre barna.. Kan du skjønne det?

Lille Thea sammen med pappan sin Magnus!


Marthe sammen med sin datter Emilie. Martine ved siden av. Bildet til høyre koser Martine og Leah seg i Martine sin nye stressless.

Martine fikk så mye fint igår. Jeg tenkte å skrive ned alt og ta noen bilder. Men det ble litt vanskelig siden mye av gavene og lekene allerede ligger rundt omkring. Mye er tatt i bruk, både av leker og klær.. Kansje jeg viser litt og litt av gavene etterhvert her!:) Var SÅ mye fint. Mye hjemmelaget, mye strikket, og myye kjøpt. Alt er like hærlig! Og kjempe morro med hjemmelagede ting, som ikke alle andre har!:)
Midtstill

Rebekka var tydeligvis veldig populær blandt barna.. Jeg syntes hun kledde å være flerbarnsmor jeg. Hva syntes dere?

Anncha sammen med sin lille Leah på 2 år

Godjentene! Thea Emilie (til Rebekka) og Martine. Dem skal bli goode venner har vi mammaer bestemt..:)

Denne helgen har jeg jo endelig hatt fri, og det har jeg nytet til det fulle. Så igår kveld tok jeg en skikkelig jentekveld sammen med Annie. Er liksom ikke så ofte vi har slike jentekvelder i helgene som før, så da er det ekstra stas når vi først har dem! Vi koset oss her hjemme, før vi tok turen ut i Porsgrunn. Var innom Park noenganger, men endte vell opp på jimmys :) Mye liv, men ikke for mye som det mange ganger er. En veldig koselig kveld, som jeg sent kommer til å glemme!:)

Klare for jentekveld!

Nydelig Annie :)

Del innlegget mitt

8 thoughts on “Martines barnebursdag

  1. Syk syk syk kveld! «neste sang er bad romance!»

    RA RA RA’A’A ROMA ROMAMA! haha.. jaggu komme’n ikke å! Jajaja.. da får vi ta park neste gang…greit å variere litt:p vært på park de to siste gangene, og er litt smålei! :p hehe…

  2. Ååh viste det ville være kjentfolk på park! hehe..

    jeg og Annie var vel ute kl 24.. Tidlig igrunn. var på park til ca 00.30.. Å kom tilbake en tur i 2 tiden. men var der ikke lenge..:P Annie ville tilbake til gagakveld på jimmys! hahaha :P Dem spilte sykt med lady gaga og sånt :P

  3. så ut som en herlig bursdag,igjen ;) godt hun koste seg!!
    var på park jeg å gitt,hm,hele tiden. når dro dere ut? vi kom kl.ett og var til stengetid.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *