Da var Martines barnebursdag vel overstått. Det ble tilsammen 8 barn og 2 babyer. Det å finne ut HVEM du skal invitere blir etterhvert litt av et puslespill.. Det første året blir det mest naturlig å invitere dine egne venner med barn.. Men etterhvert når barna blir større må jeg da gå etter hennes ønsker. Vi har bhg, der hun har skaffet seg flere gode venner. Hun har noen utenom som hun har god og jevnlig kontakt med.. Ellers har hun blitt kjent med mange igjennom aktiviteter som turn, svømming osv… Så i år ble det invitert 10 barn +søsken og foreldre… Og vi kunne fortsatt ha invitert en haug til fra bhg, men et sted måtte vi sette en stopper.. Ikke mye lett.. Noen som kjenner seg igjen..?

Her står noen av barna i kø for å hente kaker.. (ansikter er fjernet da jeg ikke har spurt om tillatelse)

Til anledningen hadde jeg og Martine pyntet et langbord til voksne og babyer. Og et langbord til alle barna. I tillegg hadde vi vår megastore sofa, så nok sitteplass ble det. Godt å ha enda større plass merker jeg.. Er vokst opp med stort hus, så da blir man litt «bortsjemt» på det område..

 Langbord med 3 babystoler (skulle egentlig komme 3) og litt stoler til de vokse. Dekket med enkle herlige roser og rosa stein som en løper.

Barnebordet.. Dekket med 3 enkle oppsatser med rosa roser. Her også har vi brukt rosa stein som løper..

Alle barna (og foreldre..) koset seg med pølse, brød og lomper med tilbehør. Det er vel alltid en slager hos de små..?

Bursdagsbarnet er en stor fan av pølser..

Kaker var det nok av.. Jeg hadde laget grønne og rosa cupcakes med enkel pynt som frosting og lovehearts.. En hovedkake – masipanbløtekake ble laget med Martines navn og år.. I tillegg hadde jeg laget gele i forskjellige «beholdere» som kitty, bamser, hjerter osv. I både store og små.. Disse ble en stor slager.. Ostekake laget min kjære mann, mens jeg laget pavlova. I tillegg laget tante Annie (som var så snill å ble med på bursdagen) en super herlig «båt/bil?» med alt et barn kan ønske seg!!.. Masse kaker, men siden vi skal ha selskap imorgen også er det greit med rester da..:)

Martine skulle invitere «kjærsten» sin som skal begynne på skolen neste år. De to er virkelig glad i hverandre.. De var så søte her de gikk å leide hverandre rundt i stuen. Koset og nusset litt.. Haha!
Så var det Alida sin tur til å forsyne seg med kake..

Gaver kom i drøss og hun fikk masse hun trengte og ønsket seg! Ikke noe hadde hun fra før og ingenting var likt.. Det må være første gang tror jeg?..

 Martine blåste ut 3 lys..

Lydnivået var høyt… Og en liten stund krysset jeg vel igrunn fingrene som at våre kjære leieboere ikke var hjemme på dette tidspunkt.. Hehe. Barna lekte utrolig godt sammen, og alle fant sine og leke med.. Herlig herlig!

Martine og hennes bestevenninde Thea Emilie

Alida som er vår nærmeste nabo kom også på besøk. Hun går jo på Martines avdl i bhg og disse jentene kommer veldig godt overens.. Men under bursdagen oppdaget vi igrunn at Alida var nokså glad i Matias!! Hehe. Siden Alida er 1 år yngre enn Martine kommer hun til å fortsette på den «lille avdl» neste år, og kommer nok da sammen med vår Matias..:) Alida ville kose og nusse og Matias syntes dette var veldig moro.. Men du vet… De guttene syntes etterhvert at «nå er det nok..» Men Alida.. Hu ville kose.. Herlig!

 Her har de koset lenge og Matias er vel klar for å finne på noe annet..

Men Alida ville kose meeeer..

Ellers var Thor her! Han er i barselgruppe med Matias. Mens hans storesøster Thea er i barselgruppe med Martine.. Herlig!:) De gutta er også veldig søte der de krabber mot hverandre og koser med nesene.. Haha!

De siste kveldstimene koset vi oss i sofaen med en kopp kaffe og litt skravlings.. Kjempe koselig! Når alle gjestene var godt koset vi oss litt med Martine før hun sloknet som en stein. Trøtt og utslitt, men VELDIG fornøyd..

 Gutta slapper av..

 Herlige superwoman Anne!

 Anne dekker på til alle barna.. Rosa med prinsesser til jentene og blå toy story til gutta. Kjøper disse av hardplast. Av erfaring fungerer papptallerken og småbarn dårlig sammen. Når de skal bære kaker osv er det lett at de blir litt tunge på den ene siden og hele tallerken velver.:P

Kristoffer slapper av :)

Så nå ligger prinsessa til lading. For imorgen er det voksenbursdag…

Sliten men fornøyd..
Del innlegget mitt

2 thoughts on “Martines barnebursdag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *