Ja da var denne dagen over, og den har vært kjempe vellykket. Utrolig koselig har vi hatt det, men merker nå at vi er slitne alle sammen. Nå er det deilig å slenge seg ned i sofan med dyna over seg og slå på en film. Skriver litt om dagen og slenger inn litt bilder fra velsignelsen og selskapet. Dere ser jo mye på bildene her, men i morgen legger jeg ut bilder av pynt, kaker, antrekk osv :)

De stolte foreldrene

Klokken 11.00 begynte møte i Troens Liv bibelsenter. Henning pratet litt (må le av han alså. Morsom mann!), deretter var det nydelig lovsang. Etter dette ble Martine bedt for å velsignet. Runar sto for dette + at han holdt en bra preken etterpå. Nydelige mennesker er de alle sammen. Martine var kjempe snill under hele møtet. Hun sov, kikket på lysene i taket og smilte. Når hun fikk komme frem og alle skulle be for henne sto hun kun å stirret på alle de menneskene som kikket tilbake på henne. Tror hun sjarmerte endel da ja. Hehe..

Her står den lille familien sammen med pastoren Runar Wold

Martine blir bedt for. Spennede med såå mange mennesker

Til venstre er bilde av pastoren vår Runar. Til venstre er bilde av den fine oppsatsen Mette hadde laget til nettop denne dagen. Tusen takk!

Når vi var ferdige i meningheten dro vi hjem til mamma og pappa for å feire Martines barnevelsignelse. Vi ble til sammen 19 stk. Det er da beregnet med Martine og Emma. Disse menneskene var tilstedet denne viktige dagen til Martine: Jeg, Kristoffer, Martine, Bente, Frank (Mine foreldre), Ann Torill, Arvid (Kristoffer sine foreldre), Randi (Kjæresten til Kristoffer sin pappa), Mats, Aleksander (Kristoffer sine brødre), Sondre (min bror), Anne Elisabeth (svigersøster), Heidi, Odd, Undis, Erling (mine besteforeldre), Lise, Øyvind og Emma Adelen (venner).

Lise, meg og Anne

Vanskelig å gjette hvem som var midtpungtet denne dagen? Kansje ikke så vanskelig når du ser på disse hærlige snuppene.

Vi spiste Biff Stroganoff med masse deilig tilbehør. Kaker og en haug med kaker etterpå. Nydelig mat og kaker. Og såklart har vi en haug igjen, så imorgen blir det etterselskap med tanter, onkler, søskenbarn og Martines tremening. Dette gleder vi oss til. Så da blir det en ny runde med omtrendt like mange folk. Vi serverer da resten av maten og kakene. Håper vi blir kvitt litt mer av det da. Hvor skal en egentlig gjøre av alt av rester? Er jo så mye!

Her satt hovedpersonen sammen me foreldrene sine

Ida var vår kjære servitør denne dagen. Tusen takk snuppa

Og her kommer litt bilder av Martine sammen med familie sin!

Her er Martine sammen med pappan sin og 2 av sine onkler (Kristoffer sine brødre)

Her er Martine sammen med sine besteforeldre (mine foreldre)

Martine sammen med sine foreldre, tante og onkler

Martine sammen med sine foreldre og besteforeldre

Del innlegget mitt

6 thoughts on “Martines barnevelsignelse

  1. Her sitter jeg og sulter og dere lurer på hvor dere skal gjøre av kakerestene? lett valg skal jeg si deg :D *gliser*

  2. ser ut som en kjempe vellykket dag ja :) Barnevelsignelse er ikke noe jeg har hørt om igrunn, derfor er detta igrunn kanskje et dumt spørsmål.. Har hun faddere? :)

    Dere var kjempe fine alle sammen :)

  3. Takk for det Annie!!:) Var kjempe koselig

    Anonym: Takk for det. Ja falt så for den da det er samme blomster på den som det er på kjolen til Martine!:) Den er kjøpt på Vero Moda. De hadde den med turkis eller lilla blomster!:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *