Her om dagen hentet Kristoffer Martine i barnehagen. Og når jeg senere på dagen kom hjem viste pappan stolt frem den lille tingen Martine hadde laget til mamma og pappa i barnehagen. Den aller første «ta med hjem til mamma og pappa» tingen! Det er spesielt.. Og mor ble en smule rørt..

Martines første tegning..

Martine hadde nemlig tegnet en tegning som mamma og pappa skulle få. Bildet het «fisk i havet». *Mammahjertet smelter….*

Fisk i havet..
Til mamma og pappa. Fra Martine..
Del innlegget mitt

5 thoughts on “Martines første tegning

  1. Herlig!:) Ingenting smelter en mer enn noe som er laget av ett barn:)
    Mange innlegg jeg ikke har lest under her så får oppdatere meg litt den sjeldne gang jeg er innom pc nå til dags.. hehe

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *