Her om dagen nevnte jeg at Martine har den siste tiden blitt svært glad i sitt eget rom. Hun tilbringer mye tid der, og ofte går hun hit når hun vil være helt alene. Da kan hun sitte i lang tid å pusle med leker og lek. Hun kan også finne på å ommøblere litt eller flytte på pynten i rommet. Hun tar vel etter sin rom?

I dag tenkte jeg spørre Martine om noen spørsmål om sitt eget rom, og under kan dere se svarene. Det er også Martine som har bestemt overskriften :)


_MG_8486_0157 _MG_8487_0158 _MG_8490_0161 Untitled

Untitled1

Som dere forstår er Martine veldig glad i rommet sitt. Da vi pusset opp rommet invisterte vi i noen herlige barnemøbler, og det angrer vi ikke på den dag i dag. Klart dem er søte å se på, men hun har også fått så utrolig mye glede av dem. Hun har selv vært med på å velge ut møbler og farger på rommet, så hun har tatt en del av hele prosessen. Når hun blir litt eldre kan det være rommet blir pusset opp på nytt, med nye farger. Men foreløbig er hun svært fornøyd med prinsesserommet sitt.

PÅMINNELSE!!

I dag er siste dag med vanvittige rabatter inne hos Mimmis. Rabatten jeg gir ut gir altså EKSTRA rabatt oppå januarsrabatten! Her kan du spare opp til 70-80%!! Produktene som er satt ned er et knippe favoritter som jeg har håndplukket. Der finner du blandt annet masse som Martine har på rommet sitt, vogner, bilsete til Matias, babyutstyr, interiør osv! Bare noen timer igjen nå!!:)

OG! I prinsippet var det «førstemann til mølla prinsippe». Men siden flere av de populære produktene som sminkebordet og teppene ble utsolgt fort har jeg nå fått lov til å selge disse på bestilling! Så alle varene ligger nå kuven igjen :)

Trykk HER for å komme til innlegget

salg-767x550

Del innlegget mitt

8 thoughts on “Martines hjerte

 1. Jeg må bare si jeg ELSKER senga!
  Vi har slikt håpløst skråtak vi også, så tror vi må herme etter dere :)
  Det er en super løsning, og ikke minst flott!
  Har du en «oppskrift» du vil dele?
  Vi er ingen snekkere noen av oss, så klarer nok ikke å få det til med å se på bildet :)
  Gull hadde blitt helt i ekstase hadde han fått så flott rom :)

  • Åh så moro å høre :)

   Senga er bygd av min pappa for 18 år siden :) Han er snekker, og laget den inn i tegninger av huset. Så har desverre ikke noe oppskrift. Men kan hende du finner noe rundt på google? :)

 2. Så flott rom hun har! Skjønner godt at hun elsker å være der inne. Jeg bestilte en kiste og en bokreol til mi snuppe. Gleder meg til det kommer.

  God helg :)

 3. Så utrolig fint rom hun har. Ikke noe rart at hun er fornøyd med det :) Jeg bestilte sminkebord og en knagg i går. Gleder meg til det kommer hit :)

 4. Så herlige de er :D Og rommet till Martine er kjempe fint! Håper på fler videor av barna, virker som Martine liker og filme, ville ikke si hade for hun ville filme/prate mer, så herlig! ^^
  Ønsker deg og dine en GOD HELG! <3

  • Så koselig at du likte filmen. Flere filmer kommer.. For JA hun er veldig glad i å sitte foran kamera ;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *