Alt begynte med.. At Anne hadde laget «babyshower» for meg da jeg gikk gravid. En av de mange tingene hun hadde kjøpt inn var en ole brum ballong som det sto : «It`s a girl» på. Disse ballongene varer jo som regel ikke så veldig lenge, siden luften etterhvert går ut. Men jeg syntes den var så søt så jeg tok den med hjem og satt den i vugga til min kommede datter.

Det var denne kvelden alt startet..

Ca 3 uker etter kom lille Martine til verden. Ballongen hadde fortsatt sin faste plass i vuggen og utrolig nok var den fortsatt full av luft..

Etterhvert som Martine ble mer våken og begynte å feste blikket, kikket hun ofte bort på ballongen. De første gangene jeg så Martine smile var til ballongen. Hva er det med den ballongen a tru?, tenkte jeg.

Her ligger tulla 1 mnd gammel å beundrer ballongen sin

Etter som tiden gikk holdt ballongen seg like bra. Hvordan er det mulig egentlig? Etterhvert begynte Martine å slå på ting. Det første hun gjorde når hun kom i vuggen sin, var å begynne å slå på ballongen. Smilte og lo mens hu slo på ballongen. Etterhvert ble det såpass mye kraft i lille jenta at ballongen lå jo på andre siden av stua omtrendt etter at hun hadde slått til den så den hadde falt ut av vugga.

Her ligger tulla å slår på ballongen

Martine begynte å ta i ting. Skal si jeg svatt når jeg satt i sofan. Også ser jeg over sofakanten. Da ser jeg bare denne ballongen som flyr frem og tilbake. Jeg løper bort til vuggen (såklart med både fotokamera og filmkamera). Joda, der ligger lille Martine med ballongen i hånda. Hun veier den frem og tilbake mens hun smiler og ler. Uroen som henger over henne er nemlig til å trekke opp. Så Martine syntes det er veldig kjedelig når den står stille. Så der lå lille tulla å slo på uroen med ballongen så den begynte å bevege på seg. Når den stoppet opp, slo hun på den igjen. Smartingen.

Første gang tulla tok tak i ballongen


Snakker vi neste «Michael Scofield»? (for de som har sett prison break)

Ellers, når hun ikke leker med den i handa, ligger hun å kikker på den, beundrer den og prater sånn kosesnakk med den.

Martine har en dyp samtale med ballongen sin

Og utrolig nok er det like mye luft i den enda. Er jo 4 mnd siden jeg fikk den jo! Noen andre som har opplevd at de holder så lenge?

Martine slår på uroen for å få den til å bevege seg

Så ligger hu å kikker på den til den blir rolig igjen… Da slår vi igjen..

Del innlegget mitt

4 thoughts on “Martines nye bestevenn…

  1. det er enda godt di har slutta m det.=) liker ikke han legen i det hele tatt. ha ha du syns det da sulle du sett magen uten klær har MASSE strekkmerker kan ik gå i bikini liksom er såå mye. :( det er synn men. sånn er det bare. ha ha jo jeg blei utrolig full og spydde når vi kom hjem å greier og var drit dålig dagen etter .. spydde til å m da ;P men var nok den rødvinen jg drakk på slutten . ja hi er mye mer våken men griner endel og vil bare ha mat :) hehe så nyydelig martine er :) vilde klarer ikke holde noe enda.

  2. det er enda godt di har slutta m det.=) liker ikke han legen i det hele tatt. ha ha du syns det da sulle du sett magen uten klær har MASSE strekkmerker kan ik gå i bikini liksom er såå mye. :( det er synn men. sånn er det bare. ha ha jo jeg blei utrolig full og spydde når vi kom hjem å greier og var drit dålig dagen etter .. spydde til å m da ;P men var nok den rødvinen jg drakk på slutten . ja hi er mye mer våken men griner endel og vil bare ha mat :) hehe så nyydelig martine er :) vilde klarer ikke holde noe enda.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *