Tenk, at snart blir «lille» jenta vår hele 4 år.. Tiden løper fra oss.. Hun er nå blitt så stor at jeg prøver å inkludere henne mest mulig i bursdagsforberedelsene.. Hun har selv valgt at tema skal være «prinsesse». Hvem hun skal invitere og ikke er langt ifra lett. Hun blir ikke helt enig med seg selv, og noen navn blir jo fort glemt. Litt usikker på hvordan vi skal gjøre det i år. Invitere alle på hennes alder på hennes avdl i barnehagen kanskje?.. tror ikke det er så ALT for mange.. Hun har jo endel venner utenom barnehagen også.. Noen tips?

I ønskelisten har jeg funnet masse av det Martine ønsker seg på lekmer.no. De har jo omtrendt alt man trenger av både leker, klær og interiør til barn. De har gode priser og stadig salg! Love it..

Martines ønskeliste
♥ Spaniatur (i følge henne selv. Hun var der en gang tidligere og snakker ikke om annet.)
 Puslespill (eks dettedettedettedette osv)
♥ Pysjamas str 110
♥ Utkledningsklær (prinsessekjoler, kaptein sabeltann, pinki, mikke mus, pippi,hakkebakkeskogen osv)
♥ Selskapkjoler eller sommerkjoler str 110 – 116
♥ Soveklokke
♥ Spill til 4åringer
♥ Dukkehus
♥ Utstyr til dukkehuset
♥ Lysslynge rosa eller hvit
♥ Søte kleshengere til å ha på stativet hennes
 ♥ 5 oppbevaringsbokser (kids concept)
 ♥ Playmobil
 ♥ Lego friends
 ♥ Gavekort på eventyrfabrikken, fritidsparken eller kino
 ♥ Badedrakt 110 – 116
♥ Badelys
♥ Ansiktsmaling
♥ Lydbøker (hun har hakkebakkeskogen og ole brum fra tidligere)
♥ Toetasjerfat (kids concept)
♥ Bensinstasjon
♥ Stiga snowracer varmedyne
Ønskelisten blir oppdatert undervies..
Kom mer enn gjerne med tips til hva som kan plasseres på listen..
Del innlegget mitt

12 thoughts on “Martines ønskeliste

 1. Kan anbefale twister dance, SÅ morsomt! Barna blir helt vill og gal (på en god måte altså) når musikken spilles:) gutten vår er 4. har også vurdert kurio, virker veldig bra. Vi kjøpte vår twister dance fra kjøpeleker.no de har ganske bra utvalg leker der, litt av alt så er litt spennende å se etter ideer

 2. Hei :) Ville bare komme med et tips angående dukkehus. Vi har nemlig ei jente her i hus som blir 4 år neste uke, og dukkehus er selvfølgelig høyt på lista. Vi var lenge på leting etter et som hun likte, men som og hadde noen av våre ønskelige «egenskaper». Vi ville nemlig veldig gjerne ha et som kunne lukkes ettersom vi også har en baby i huset, og også et hvor det gjerne fulgte med noen møbler og dukker…. Og det fant vi :)

  http://www.glowy.no/leker-1/dukkehus-utstyr/dukkehus-deluxe-townhouse.html

  Vi bestilte det for to uker siden, og mottok det 5 dager senere. Og det er enda finere i virkeligheten!! Hele huset, men også møblene og dukkene som følger med, virker veldig solide og er såå flotte!! Huset er stort og flotte og i fine farger. Prisen er jo litt stivere enn lundby huset, men man får med 27(!!) møbler som fyller alle rommene i dukkehuset og man har dermed et komplett dukkehus med en gang man åpner det :) Så har jo i tillegg Glowy fri frakt på dette dukkehuset…. Du kan jo ta det med i vurderingen.

  God helg til deg og dine :)

 3. Ja her var det mange fine ønsker :)
  Hm,ja det er vrient det der med hvor mange man skal be.
  I bhg ba vi jentene på avdelingen til Kajsa,og de hun lekte med som ikke gikk i hennes bhg.

  I år nå som hun går på skolen ble det alle jentene i klassen,nabojenta,bestissen og ei fra bhg hun gikk i.

  Er de mange jenter på avdelingen?
  Lykke til med avgjørelsen ;)

  • Så lurt =)

   Ja nå spurte jeg om liste over alle 09barna på hennes avdeling. Men den ansatte mente at hun heller kunne skrive en liste over dem hun leket mest med og kom best overens med. Så da ble det slik :P

 4. Så mange fine ønsker! Det med hvem man skal be er utrolig vanskelig. Vi ba kun fire av de aller nærmeste gutta i barnehagen vi, så hadde vi en helt rolig bursdag ;-) Vi har jo barn i samme kull vi, det visste jeg ikke faktisk :p

 5. Kurio er jo et fantastisk fint alternativ til Martine:)
  Dattera mi fikk kurio i 3-års gave for ei stund sida;) den falt veldig i smak! Helt ærlig syns jeg ikke at iPad er noe leketøy for barna, det blir i hvertfall feil om de skal ha sine egne:) kurio passer jo både for Martine og Matias;)
  Bare et lite tips!:p

  • VELDIG enig i at ipad kanskje ikke er noe leketøy for barn. Men det er så mange av hennes venner som har det, så da ønsker jo hun såklart seg det også. Hun hadde nok taklet den fint, hun er veldig forsiktig. Men han lillebroren er et annet spørsmål ;)

   Skal sjekke ut kurio :) Takk for tips =)

 6. Hei!

  Etter arbeid med barn har jeg sett hvor sårt det er å ikke bli bedt i bursdag. Hvis dere velger ut noen så burde dere passe på at det bare er ca halvparten slik at ingen føler seg spes utelatt. Er det ikke så mange på hennes alder kan det være like greit å ta med alle:)

  • Jepp, det er nettop derfor jeg er veldig usikker på hvordan vi skal gjøre det.. De er jo en stor gruppe, men om vi kun inviterer 09kullet burde det kanskje gå? Men så har hun jo MYE kontakt med noen andre også som er utenfor 09kullet.. Vanskelig det der!

   En ting er sikkert.. Jeg skal IKKE utelate bare noen. Kan ikke fatte at noen finner på å gjøre det. 4åringer har mange følelser og tanker og kan lett føle seg utenfor! :/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *