Rommet til Martine ble ferdig malt nå i sommer. Jeg elsker fargene som ble brukt! Liker godt «lys antikk» mot det hvite. Den er varm og herlig… Eneste som mangler på rommet til Martine nå er noe småtteri på den ene veggen, et sminkebord og en slagbenk med bord og stoler.. SÅ kan jenta vår endelig få drømmerommet sitt :) Barna har jo en stor loftstue på utsiden av rommene som blir brukt til lekestue/tvstue osv. Nettopp derfor har jeg vært nøye på å lage Martines rom til et skikkelig jenterom der hun kan være litt for seg selv og drive på med sine ting :) Derfor (etter hennes eget ønske) skal hun få sminkebord og barnemøblegruppe :)
FØR…
FØR…
Dette er jo mitt barndomsrom. Her vokste jeg opp! Og i tenårene valgte jeg å male rommet blått. For FYTTI hvor kult det var den gang.. Furu var inn så det holdt og derfor er det furu så og si i alle rom her.. Det tar sin tid å male, men det blir vanvittig fint resultat!
FØR…
På før bildene er det mye kaos overalt for det var midt i innflyttingen.. Bildene er av litt dårlig kvalitet også.. Men men.. Førbilder ble det iallefall…
FØR…
Og slik ble det etter malingsjobben……

 Innebygd seng som Martine ELSKER!
 Rommet sett fra døren
 Rommet sett fra sengen
 Pepperkakehjerter på veggen til venstre for skapet som jeg sprayet selv. Disse er ikke helt ferdig enda. Skal nok gjøre noe mer spennende med dem etterhvert! Vimpel som Alruto har sydd!
 På rommet har Martine et stort kott. Hun elsker dette og det er helt klart hennes «jenterom»
 Herlig møbler fra Kidsparadise, som desverre har gått ut av produksjon!
 Inni sengen har Martine en hylle. Her har hun blandt annet et bilde av en engel som passer på henne om natten så hun ikke skal drømme vondt!
 Over sengen henger dette herlige hjertet..

Maling gjør så vanvittig stor forandring! Det er helt klart.. Og her er det ikke bare veggene som er malt.. Veggene er malt med «lys antikk» Fondveggen er malt med «lille prinsesse». Taket er malt med jotun sence hvitmaling. Listene er malt med jotun sence hvit (bare med høyglans), vinduene og dørene er malt med jotun supreme finish i hvit. Denne tåler mer enn hva sence gjør. Siden dette er flater som blir mye brukt valgte jeg denne slitesterke malingen. Og ikke glem jotun kvist og sperregrunn på ubehandlet treverk :)
Del innlegget mitt

31 thoughts on “Martines rom – Før og etter malingsjobben..

 1. Sååå kjekt at du e tebake, Veroika :) Eg e ikkje den flinkaste te å kommentera men eg e alltid innom bloggen (sjøl nå i bloggpausen :p) for å se ette oppdatering ;) Fekk jo heilt hakaslepp her når eg såg bildene, så fint! :) Eg fekk ei litå jenta sjøl for noen månar siden, så holde på me romme hennas :) Falt jo pladask for det litla klesstativet, også deppa når eg lese onna at det e utgått, men når har eg bestilt et på nette fra bambina, så jaffall ikkje va så halvgale :) Har rosa hengerar, så tror det kan bli fint me kvitt stativ :) Tusen takk for tips! Og så kjekt å ha deg tebake igjen :)

  -Karina

  • Tusen takk for kommentar!:) Ja elsket den serien! Synd den er utgått. Men heldigvis hadde jeg kjøpt endel derifra før det ble borte!

   Åh hvit stativ med rosa hengere blir nok flott :):)

   Så koselig at du syntes det er kjekt med litt blogginnlegg igjen :D

 2. Dette rommet var jo bare nydelig!! skikklig drømmerom. Regner med Martine er veldig fornøyd :D
  Er veldig glad for at du har begynt å blogge igjen, for bloggen din er en av de jeg liker best å lese. har virkelig savnet bloggen din! :D

  • Martine er storfornøyd hu.. Men merker hu er 3 år.. Når jeg startet på Matias sitt rom ser hun på meg å sier: Mamma kan vi ikke male litt på mitt rom igjen også.. KREMT.. Hvor mange timer har ikke jg brukt der liksom. Haha.. Nei nå kunne hu godt hatt litt gul og blå osv. hehe..

   Takk for gode ord! herlig å høre =)

 3. Utrolig fint og koselig du har gjort det!! :) Kan vi få se bilde inni kottet? Også når hun har fått sminkebord og møblene?

  Flinka!

  • Det skal dere få se vetu :) Boden trenger litt småtteri før den er «ferdig». Og bilde av rommet med møbler kommer såklart etterhvert vettu :D:D

   Takk for koselig kommentar :D

 4. For en FANTASTISK! jobb dere har gjort. Se hvor mye litt maling og et intriør hode av de sjeldne så får man altså så utrolig gode resulteter. Du er så flink Veronika. Når jeg en gang kjøper meg hus, så SKAL jeg forhøre meg med deg altså ;)!

 5. Så fint det har blitt Veronika! En super jobb du har lagt i det og det gjenspeiler seg i resultatet! Dette må du være stolt av! Skjønner godt at Martine trives der :)
  Ønsker deg en fin søndagskveld/natt

  • Takk takk =) Ja begynner å bli koselig der nå =)

   Gutterommet var neste rom ut! Hele rommet er nå grunnet og lengre har jeg ikke kommet. Det er nemlig dobbelt så stort som Martine sitt. Og her er alt av vegger og tak furu.. Så tar sin tid.. Men har planer for hvordan jeg ska ha det =)

  • Takk for det. Ja tema her er JENTEROM med store bokstaver ja =)

   Gleder meg til å vise! Er endel malejobb og det tar så tid når det er panel… MEN litt ettr litt pusser vi opp her og der og da kommer det bilder =)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *