Da vi flyttet inn i dette huset for litt over 1 år siden startet vi raskt med oppussing av barnerommene. Etterhvert har vi pusset opp litt og litt her i huset og vi begynner å bli veldig fornøyd :) Nå er det kjøkkenet som jobbes med. Gleder meg veldig til å vise dere!

Untitled

Vi valgte å starte på barnerommene da vi ønsket å fullføre dem 100% så ungene kunne få utnyttet dem mye. Siden det er to barn her i huset er de veldig glad i rommene sine. For dersom barna blir litt «lei» av hverandre så vet dem om at dem kan gå på rommet sitt og være helt i fred og ro. Dersom Martine sier at hun vil leke i fred vet hun at dersom hun går på rommet sitt passer vi på at Matias blir oppholdt med andre ting slik at han ikke går inn til henne.

_MG_8486_0157

Begge ungene elsker rommene sine og leker mye der! Både sammen og hver for seg. I loftstuen utenfor rommene har dem masse leker som dem får ta med inn på rommene å leke med dersom dem vil bruke rommene. På rommene har dem begge noe leker som ofte bare dem leker med, mens i stuen er det fellesleker dem begge leker like mye med :)

bilde

Martine begynner å bli mer og mer opptatt av hvordan rommet hennes ser ut. Hun fikk selv være med å velge farge og det ble såklart rosa! Når jeg kommer inn på rommet hennes nå har hun ofte ommøblert slik at hun har plass til et stort teselskap ved bordet sitt. Hun bytter gjerne på hva som skal stå på bordet, sminkebordet og nattbordet.

Untitkled

PS: Om noen syntes det blir litt for lite farger på rommet her, så skal det sies at dem har en loftstue med masse sterke farger. Denne skal også pusses opp etterhvert. Matias har også et dust og rolig rom slik som Martine. Jeg tenker at på soverommet er det godt å ha rolige omgivelser slik at det ikke blir for mye distraksjoner. Siden vi er så heldig å ha et eget lekerom til barna legger vi heller fokus på sterke farger og masse leker her. Men som sakt flytter barna lekene hit og dit iløpet av dagen. Og som regel rydder dem opp alt etter seg før dem skal legge seg. Martine har foresten blitt UTROLIG flink til å rydde i det siste! Jeg er så imponert over den jenta..

_MG_8487_0158

Nå er det unge mødre – litt eldre på tv. Kjempe moro å se hvordan det går med de forskjellige. Spesielt koselig er det å se Gunn Britt! Jeg syntes hun er en så fantastisk mor. Hvem gleder du deg til å se igjen?

Del innlegget mitt

8 thoughts on “Martines soverom – fristed

  1. Syns rommet hennes er kjempefint, liker at fargene harmonerer, noe jeg mener er viktig på ett soverom :)

    Gleder meg til og se resultatet av kjøkkenet!!

  2. Fine Sesse rommet :) Elsker sengen!
    Ser og på Unge Mødre i kveld,og jeg gledet meg og til å se Gunn Britt igjen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *